Neil Patrick Harris (Barney) tényleg meleg?
Figyelt kérdés
Ha ez igaz egy világ dőlt össze bennem! xD Nem gondoltam volna, hogy pont ő... filmjeiből itélve...2011. nov. 21. 22:24
1/9 anonim válasza:
Igen. De ha beírod Wikipediába te is meglátod. Együtt él egy férfivel, legutóbb azt hallottam, ikreket fogadnak örökbe.
2/9 anonim válasza:
Előző vagyok: mért dől össze benned egy világ? Olyan fontos ez? De amúgy ha tényleg összedől benned egy világ, mért nem ütöd be Wikipédiába? Én pont a múltkor tettem meg.
3/9 anonim válasza:
Színész, olyan karaktereket játszik el, amilyeneket akar.
5/9 A kérdező kommentje:
Mert dolt ossze bennem 1 vilag? :P Hat azt gondoltam, mar a karaktereibol itelve hogy az eletben is egy nagy nocsabasz stb. es mar mondtam olyat h Neil P. Harris a peldakepem xD dehat ezek utan inkabb nem mondom xD
2011. nov. 22. 17:05
6/9 anonim válasza:
az, hogy valaki mit alakít egy filmben, egyáltalán nem összehozható a valós énjével. ergo ha azt mondod, Neil a példaképed, egyáltalán nem jelenti azt, amit akkor jelentene ha azt mondanád, Barney Stinson. egyébként megsúgom, pont azért tudja ilyen tökéletesen eljátszani ezt a szerepet, mert meleg.
7/9 anonim válasza:
miért, attól miért tudja olyan jól?
8/9 anonim válasza:
Mert a melegek biztos felsőbbrendűek, már itt tart a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!