Hogy kerülhetnék felsőbb körökbe?
Nincsenek barátaim, nem igazán szeretek bulizni. Szeretek tanulni, olvasni, művelődni, utazni. Hogy kerüljek "felsőbb körökbe"?
19/L
Kicsit közelebbről is definiálnád a "felsőbb köröket"?
Kulturális vagy gazdasági szempontból?
Kiállításokon ismerkedhetsz.
Koncerteken is sok a 'gazdag'.
Nagyon egyszerű, kulturális rendezvényeken. Az internet tele van ilyenekkel, naponta tartanak vagy tízet.
De miért nem a saját igényeid kielégítése a cél, miért akarsz "körökbe" kerülni?
Jaj, én nem a 'gazdagok' miatt kérdeztem, bocsánat ha félreérthető volt.
És azért, mert úgy szeretnék néha csinosan felöltözni, és elmenni egy-két rendezvényre, vagy hasonlóra, ahova meghívóval lehet bemenni, és ott kedvesek, úgymond fontos emberek vannak. Szeretnék ilyen helyeken új ismertségeket szerezni.
Bitang egyszerű.
port.hu - ott vannak csokorba gyűjtve a rendezvények. Járj el ilyenekre, elegyedj beszélgetésbe másokkal. Onnan már önműködő a rendszer.
Ehhez például megfelelő mód, ha valamilyen művészettel foglalkozol, és eleinte mint meghívott előadó, kiállító veszel részt rendezvényeken, ahol kapcsolatokat építhetsz és később már saját jogon kapsz meghívót különféle helyekre.
Csak mondjuk ez elég melós, négyakkordos számokkal ilyen helyen esélyed nincs, hanem valamit tényleg prezentálni kell.
Aztán egy mód az is, ha valamilyen úton-módon ilyen "felsőbb körökbe" tartozó barátod lesz, akinek révén te is bekerülhetsz, csak hát erre kicsi az esély, érdekből meg ne csináld.
Vagy szerezz sok pénzt, a pénz megnyitja a kapukat.
A) Tanulsz és dolgozol marha sokat
B) V.kinek a nyakára akaszkodsz és a kitartottja leszel
Én az A verzióra voksolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!