Rémálmaitok vannak? Voltak? Mi a történetük?
2 rémálom maradt meg bennem nagyon. Az egyik még kis koromba történt,miután megnéztem a Múmia című filmet. Apukámmal és anyukámmal aludtam, az én szobám ajtaja az ággyal szembe volt, és onnan jött ki egy múmia, próbáltam a szüleimet felébreszteni, de nem ment. A másik is ilyen 8-10-12 éves korom körül volt. Az volt benne, hogy az ikertesómmal (mert ikertesóm van!) állunk a ház előtt az utcán az út szélén és beszélgetünk, várunk valakit. Egyszer csak jön egy autó, de még messze van és tesóm hajol kijjebb az út szélről hogy jobban lássa, de az autó már közel ért és levitte a fejét, aminek a helyén a nyakán ilyen elektromos cuccok lógtak ki mint a robotoknak. Ez is szörnyű volt nekem valahogy..
Szinte sosem emlékszem az álmaimra, vagy ha igen, akkor is rémálmaim vannak.
Amúgy nem tudom hogy tudod-e, de az olyan embereknél, akik csak a rémálomra emlékszenek és a jókra nem, az azért van, mert a rémálmok erősebb érzést váltanak ki tudat alatt bennünk, és megmaradnak. Vagy valami ilyesmi.
Kiskoromban volt egy visszatérő rémálmom, hogy az ágy alól kimászik egy fekete párduc, és némán felmászik az ágyamra, hogy megöljön. Odáig sosem jutottam el, mindig felébredtem, de nagyon féltem este a sötétben.
Mostanában nekem is menekülős rémálmaim vannak, ha stresszes vagyok, általában valamelyik ismerősöm akar álmomban megölni. Sokszor ébredek akkor, amikor már tudom, hogy az álmomban már nem volt esélyem megmenekülni :S
Köszi a válaszokat.
És ezek az álmok valamilyen érzelmi hatást kiváltanak belőletek? Vagy csak amolyan rossz álmok, de nem tulajdonítotok különösebb jelentőséget nekik, és ébredés után ha emlékeztek is, nem foglalkoztok már velük?
Nekem állandóan rémálmaim vannak ezért félek a sötétben. én azt hiszem hogy a tükörből les valami ijesztő pofájú ember. Mert egyszer álmomban elismételtem valami B-vel kezdődő nevet és kijött a tükörből, kikaparta a szememet.
2. Egyszer elbújt egy zombi a szekrényemben, aztán kijött megharapta az uncsitesómat mert álmomban nálunk aludt és ő is zombi lett és kivitt , aztán kinyírt, mikor meg felébredtem akkor csak megfürdetett a hóban. Annyira megijedtem! 11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!