Szerintetek most mit gondolhatrólam? ( elég hosszan irtam le, szóval előre is bocsánat)
ah annyira mérges vagyok magamra.
van egy fiu, aki nekem nagyon tetszik,ésvele szoktam utazni egy buszon ,de elég ritkán látom. (amugy 3 hónapja figyeltem fel rá.)
na szóval és nekem nagyon nagyon tetszik, és az első úgymond "együttutazásnál" néztük egymást, meg oda is állt elém meg minden,és háttényleg szóval flörtöltünk, sőt mikor szálltam le akkor is megfordult és nézett, meg elmosolyodtunk szinte , minketten.Ez volt szeptember körül.
Aztán második alkalommal úgy októberben megint együtt utaztunk. Felszállt és mikor meglátott átszállt a másik, felém közel lévő ajtóhoz. aznap szörnyn néztem ki és rossz kedvem voltés ez szerintem látszodott israjtam mert mikor szálltam le, szegényre nem mosolyogtam meg semmi sőt.. lehet elég barátságtalanul nézhettem ki.
És ma megintvele utaztam, ő márfent üllt a buszon,és mikor szálltam fel, nagyon megörültem de egyben elis szörnyedtem hogy jesszus megint ugy lát ,ugyanis ma is elég leverten néztem ki. És hát volt hely vele szembe de leültem háttal neki, szoval a következő előbbi székre.(ekkor már elrontottam, szembeülhettem vele, mert igy nemis tudtukegymást látni sem)Aztán mikor szálltam le ,elhatároztam, hogy rámosolygok meg minden, de mivel eléggáznak éreztem magam kinézetileg, hát persze hogy nem ment.elég sokanvoltak és beljebb raktaa lábáthogy eltudjak menni énmeg megse köszöntem. És ugyancsak ráse mosolyogtam. És attól félek hogy egy bunkónak tart,meg nemhiszem hogy gondolná h,ogy nekem bejön ő ezek után. Biztos vagyok benne hogy bejövök neki, mert első alkalommal nagyon izott köröttünk a levegő ,de tényleg nagyon jó volt,a multkor viszont meg amai az katasztrófális volt, mert nem jol éreztem magam a bőrömbemeg minden és ez meglátszott rajtam ,és mivel nem tarottam magam szépnek ugymond, ma, meg a multkor nemis mertem flörtölni vele. És nemtudom, hogy mit gondolhat rólam, meg hogy következőleg valahogy helyretudom e hozni vagy ilyesmi. És erre mondom hogy a sors fintora, hogy mindig csinosan elkészítem magam mikor jön a szerda meg mondjuk a többi napon is, és az első alkalmat leszámítva pont akkor volt ott, mikor nem voltam se csinos meg semmi. Ráadásul ez első alkalmon kivül am ásik kettőn nem is flörtöltem vele sőt udvariatlan voltam. Nem tudom mittegyek nagyon kétségbe vagyok esve:'((
Első dolog: megpróbálhattál volna kicsit jobban odafigyelni a történet leírásakor. Nehéz olvasni.
Nem értem, hogy mit akarsz ezen rendbe hozni, nincs is köztetek semmi. Szemeztetek kicsit, ennyi. Sok lány csinálja ezt amúgy, minden kis másodpercet agyonanalizálnak, pedig nincs értelme. Viszont annyi eszed lehetett volna, hogy ha tetszik, akkor ugyan úgy rá mersz nézni, mint első alkalommal. Tinidráma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!