Milyen problémáitok vannak mostanában?
Nekem a szokasos "minden osszejott".
De majd lesz jobb.
1. Le kellene mennem bevásárolni, csak odakint hideg van, és nincs kedvem kimozdulni
2. Még mindig nem találtam ki, hogy hét végén mit főzzek.
Mindezek ellenére, köszönöm jól vagyok. Az általam felsoroltakon kívül nagyobb csapás sose érjen senkit!
1.egyedül vagyok, a szüleim elutaztak.
2.van egy problémás pasi akit szinte lehetetlen leépíteni a tenyérbe mászó stílusa miatt
De ezek nem nagy problémák, remélem nagyobb sose lesz.
1. Fél éve dobott ki a barátnőm mert inkább ment egy idióta sráchoz. És mellékesen anyagilag teljesen lehúzott engem.
2. Szüleimnél élek még mindig, mert anyagilag elég rosszul álok, és munkám is csak alkalmi van ami persze alig fizet.
3. Az autóm is tönkre ment és most nincs annyi pénzem hogy teljesen megjavíttassam.
Részben ennyi a problémám.
1. Annyi tanulnivaló van, hogy nem jut időm a hobbimra...
2. Hogy felvesznek-e abba a suliba, amit kinéztem ( kb. 80/ hogy felvesznek, de akkor is...)
3. Nincs időm a mozgásra >:O (persze azért kénytelen vagyok beiktatni, de azt már hullafáradtan csinálom...)
N, és neked? :)
Hogy fogom megoldani a megoldhatatlant!
Van egy ötletem, amivel nemtudok 5ről a 6ra jutni mert a tudásomat felűlmúlja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!