Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen problémáitok vannak...

Milyen problémáitok vannak mostanában?

Figyelt kérdés
Bármit leírhattok:)
2011. nov. 11. 01:45
1 2
 11/20 Antimod ***** válasza:
Hála Istennek most egy nyugalmasabb időszak köszöntött rám, jópár hónapnyi zaklatottság után. Lekopogom.
2011. nov. 11. 08:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem a szokasos "minden osszejott".

De majd lesz jobb.

2011. nov. 11. 08:45
 13/20 anonim ***** válasza:

1. Le kellene mennem bevásárolni, csak odakint hideg van, és nincs kedvem kimozdulni

2. Még mindig nem találtam ki, hogy hét végén mit főzzek.

Mindezek ellenére, köszönöm jól vagyok. Az általam felsoroltakon kívül nagyobb csapás sose érjen senkit!

2011. nov. 11. 09:15
 14/20 /Anita_'94/ ***** válasza:
A Fradi siralmas idei szereplése.
2011. nov. 11. 09:15
 15/20 anonim ***** válasza:
1,5 éve nincs munkám, nincs pénzem és már utálok anyámmal élni.
2011. nov. 11. 09:51
 16/20 anonim ***** válasza:

1.egyedül vagyok, a szüleim elutaztak.

2.van egy problémás pasi akit szinte lehetetlen leépíteni a tenyérbe mászó stílusa miatt

De ezek nem nagy problémák, remélem nagyobb sose lesz.

2011. nov. 11. 10:16
 17/20 anonim ***** válasza:

1. Fél éve dobott ki a barátnőm mert inkább ment egy idióta sráchoz. És mellékesen anyagilag teljesen lehúzott engem.

2. Szüleimnél élek még mindig, mert anyagilag elég rosszul álok, és munkám is csak alkalmi van ami persze alig fizet.

3. Az autóm is tönkre ment és most nincs annyi pénzem hogy teljesen megjavíttassam.

Részben ennyi a problémám.

2011. nov. 11. 10:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Sok olyan problémám van, ami nem tartozik idegenekre. Viszont megosztom azt, ami szerintem még sok hozzám hasonló fiatal gondja, nincs nyelvvizsgám és nincs munkám. (És mivel nincs munkám, nem tudok elmenni nyelvtanárhoz, hogy felkészítsen. S mivel nincs nyelvvizsgám, nincs diplomám, ami miatt nincs munkám.)
2011. nov. 11. 11:00
 19/20 anonim ***** válasza:

1. Annyi tanulnivaló van, hogy nem jut időm a hobbimra...

2. Hogy felvesznek-e abba a suliba, amit kinéztem ( kb. 80/ hogy felvesznek, de akkor is...)

3. Nincs időm a mozgásra >:O (persze azért kénytelen vagyok beiktatni, de azt már hullafáradtan csinálom...)

N, és neked? :)

2011. nov. 11. 12:06
 20/20 anonim válasza:

Hogy fogom megoldani a megoldhatatlant!

Van egy ötletem, amivel nemtudok 5ről a 6ra jutni mert a tudásomat felűlmúlja!

2011. nov. 11. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!