A magazinok is folyóiratnak számítanak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 20:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem a magazinok a képes újságok csoportjába tartoznak.
Folyóiratok a napilapok és a hetilapok. Azok az újságok, amelyekben elsősorban szöveges, "folyó írással" készült hírek, tájékoztatások, információk, cikkek tömegét tartalmazzák, viszonylag kevés képi alátámasztással. Nem igazán tudom, hogyan kell megfogalmazni, de remélem érthető voltam.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, milyen gyakran jelennek meg. Ha legalább két hét eltelik két szám között, akkor folyóirat. Ami gyakrabban jelenik meg, az hírlap. Tematikáját tekintve is van eltérés, a hírlapok általában híreket tartalmaznak, a folyóiratok általában tematikusak (pl. Rubicon). De ez nem szükségszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!