Mit kellene tegyek? (nem biztos a témakör)
Azt hiszem valaki használja a cuccaim az albérletben ahol 2 másik lánnyal lakok.
Tegnap furcsálltam, hogy a borotvám nem a zuhanyzóban van a polcon (azért tárolom ott, mert mindig elfelejtem bevinni ha a szobámban van) hanem a csap feletti polcon. Gondoltam lehet zavarja a lányokat vagy nem tudom, erre ma reggel megint a zuhanyzóban volt a polcon.
A samponomban is kevés van és fejjel lefelé, hogy a tetejébe gyűljön a sampon, de tuti nem én állítottam be úgy :S
Igazából a sampon nem zavar azt már régóta láttam, hogy ilyen, de a borotva zavar nagyon :S
Szerintetek? Kínos lenne szólni nem? Vagy csak pakoljam el az összes cuccom?
Én a helyedben elpakolnám a cuccaim, és szólnék is. Mikor mindannyian otthon vagytok, akkor beszéljétek meg, és mondd el, hogy nem tartod higiénikusnak a közös borotvahasználatot.
Nekem is volt egy ilyen lakótársam, és mikor észrevettem hogy használja a szépségápolási cuccaimat, rászóltam. Abba is hagyta.
Igen elpakolni elfogom, csak félek a szembesítéstől, mert mi van ha csak valami hülye pakolgatási mánia, vagy nem tudom :S
Akkor meg nekem kínos :-/
A borotvát nem, de amúgy minden ott van nekik is :)
A borotvát én is csak azért mert amikor zuhanyhoz készülődök elfelejtem magammal vinni, kiszállni meg nem szeretek. Köszi, hogy írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!