Mi sülhet ki abból, ha a nő olyan, hogy utálja a kötöttséget az élet minden területén?
a 127 óra film olyanról szól, aki mindentől és mindenkitől független akart lenni. Amikor sziklamászás közben rázuhan egy szikla a karjára, nincs senkihez kapcsolat - a gondolkodási idején rádöbben : ez a szikla az ősrobbanás óta tart felé- mert ő akarta így. Szerintem nézzétek meg, nehéz film, de elgondolkodtató.
Szerinted mit jelent az "odaadó szeretet"? hm?
Aki így szeret - az szabad?
A szabadságot az ezeregy determináltságban kell megtalálni. Nem úgy, hogy azokat lehazudom.
A magányra szükség van, az elemi igénye minden embernek, mindennap egy kicsit legalább, ez kell(neked is).
De: "és csak értékes dolgokkal foglalkozik" - nincs nagyobb misztérium a másik embernél,nincs értékesebb
de hát ezt fel kell ismerni
Én is pont ilyen vagyok. Meg mondom őszintén számomra a szabadságom a legfontosabb és, ha van valami, amit ki nem állhatok az az, ha számon kérnek rajtam vmit. Itt persze olyan dologra gondolok, amiben más nem is érintett. A mobiltelefon kikapcsolását én sajnos nem tehetem meg, mert kell a munkámhoz meg sulihoz is, de ha tehetném nem is lenne telefonom, mer utálom. Utálom, hogy ha hívnak mindenképpen fel kell vennem, mert nincs kifogás, ugyan mi lenne? Nem volt nálam vagy mi? Akkor miért hívják mobil telefonnak?
Máshoz én sem nagyon tudok alkalmazkodni, mert miért is akarnék? Amíg nem akadályozzuk egymást addig nem hiszem, hogy bármiben is kéne konszolidálódnom.
Szerintem ezzel a leányzóval nincsen semmi baj, el kell fogadni, hogy ő ilyen.
Egyedül fog megöregedni és meghalni.
Közösségben nem viselkedhet így, mert ezzel másoknak van terhére.
Közösségben él---->köze van az emberekhez. Ha köze van másokhoz, nem vonhatja csak úgy ki magát a dologból. Önző és megbízhatatlan viselkedés. Olyan, mintha gyerekkorában mondjuk a szüleinek olyanja van, és elmentek volna egy időre "szabadságra", őt egyedül hagyva. Hogy esett volna neki? Minél közelebb állsz valakihez, annál több felelősséggel tartozol iránta. Persze, ki lehet vonulni a közösségből, de akkor vissza se jöjjön!
„Máshoz én sem nagyon tudok alkalmazkodni, mert miért is akarnék?”
Azért, mert többet ér mint a teljes függetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!