Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 45-60 éves emberek tömegével...

45-60 éves emberek tömegével a diszkóban? Mi az oka?

Figyelt kérdés
Most hétvégén a 4-500 férőhelyes szórakozóhelyen voltak 150-200-an, ebből kb. 20db 45-60 közötti nőt és férfit láttam.. Ahova köztudottan 18-28 évesek járnak. Miért van ez?
2011. nov. 2. 11:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 39 éves nő vagyok.Van egy 17 éves lányom,és egy 19 éves iker fiaim.Már nem kell őket babusgatnom,élek a maguk vidám életét.Így egész heti meló után ami nem csak testileg fáraszt le,hanem idegileg is,bizony nekem is jól esik hétvégén kiereszteni a gőz,és csak úgy mulatni,élvezni a nagy semmit...A párommal,és a velünk egykorú baráti társasággal bizony mi is megyünk szinte minden hétvégén egy jó kis discóba táncolni,szórakozni..

Bár véletlenül előfordult,hogy éppen ott mulatunk ahol a gyerekeim is szórakoztak,de még ők sem akadtak ki.(sőt ,jól jött nekik,mert nem kellett hazaszaladni + pénzért :)

Én nem érzem azt,hogy azért mert közel 40 évesek vagyunk a mi korosztályunk csakis otthon a pocsék tévé előtt kéne ülni,és zoknit horgolni..Előttünk az élet..ki kell használni mindent..Meg hát egy igazi jó zenére kortól függetlenül lehet táncolni..

2011. nov. 2. 12:51
 12/17 anonim válasza:
100%

De örülök, hogy ilyen jó a hozzáállás ehhez a témához. Tényleg miért ne mehetne el egy idősebb ember a diszkóba??? Szerintem meg inkább nekik való, mint a 12 -14 éves gyerekeknek. Ők már tudnak magukra vigyázni.

Én is azt hittem, hogy fröcsögni fognak, hogy phűű milyen dolog már ez...gyereke van...stb. Szóval örülök, hogy így gondolkodtok!!!

40/N

2011. nov. 2. 13:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoló-társak, hogy örülök nektek! Nyitottak, kedvesek, emberségesek vagytok..jó társaság verődött itt össze. Bárhová mentek, bárkivel, szórakozzatok jól..tanítsátok a fanyalgókat, besavanyodottakat és fintorgókat elfogadónak, embertisztelőnek lenni. Mégegyszer: örülök, hogy vagytok. Legyetek egyre többen/jobban. Üdv.!
2011. nov. 2. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még jobban is szeretek idősebb társaságba bulizni, sokkal jobban elengedik magukat, nem foglalkoznak azzal, hogy ki miért néz stb stb... :) A sok Retro diszkó miatt is van, hogy egyre több idősebb megy szórakozni diszkóba nyugdíjas klub helyet, de ez jó:) 24/L
2011. nov. 2. 14:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igy van, az "idosebbek" nem azt nezik milyen ruha van rajtad, meno e vagy sem. Szorakozni mennek oda, sot meg le sem kezelnek, nem vitatkozni, verekedni menek oda. Sot meg nagyobb biztonsagban is erezheted magadat. Ja, meg tudnak is tancolni.
2011. nov. 2. 14:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Erre gondoltam :)
2011. nov. 2. 14:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Miért ne lennének? Az ő fiatalkorukban volt a menő a diszkó, nem most:) Nosztalgia

20/L

2011. nov. 2. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!