45-60 éves emberek tömegével a diszkóban? Mi az oka?
Én 39 éves nő vagyok.Van egy 17 éves lányom,és egy 19 éves iker fiaim.Már nem kell őket babusgatnom,élek a maguk vidám életét.Így egész heti meló után ami nem csak testileg fáraszt le,hanem idegileg is,bizony nekem is jól esik hétvégén kiereszteni a gőz,és csak úgy mulatni,élvezni a nagy semmit...A párommal,és a velünk egykorú baráti társasággal bizony mi is megyünk szinte minden hétvégén egy jó kis discóba táncolni,szórakozni..
Bár véletlenül előfordult,hogy éppen ott mulatunk ahol a gyerekeim is szórakoztak,de még ők sem akadtak ki.(sőt ,jól jött nekik,mert nem kellett hazaszaladni + pénzért :)
Én nem érzem azt,hogy azért mert közel 40 évesek vagyunk a mi korosztályunk csakis otthon a pocsék tévé előtt kéne ülni,és zoknit horgolni..Előttünk az élet..ki kell használni mindent..Meg hát egy igazi jó zenére kortól függetlenül lehet táncolni..
De örülök, hogy ilyen jó a hozzáállás ehhez a témához. Tényleg miért ne mehetne el egy idősebb ember a diszkóba??? Szerintem meg inkább nekik való, mint a 12 -14 éves gyerekeknek. Ők már tudnak magukra vigyázni.
Én is azt hittem, hogy fröcsögni fognak, hogy phűű milyen dolog már ez...gyereke van...stb. Szóval örülök, hogy így gondolkodtok!!!
40/N
Miért ne lennének? Az ő fiatalkorukban volt a menő a diszkó, nem most:) Nosztalgia
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!