A hülyébb osztálytársaim azzal cikiznek, hogy hülye vagyok ha több mint 18 éves koromig akarok tanulni (pl.:egyetem) Mit szóljak nekik vissza, hogy lenyugodjanak?
Figyelt kérdés
Verekedni nem fogok.2009. máj. 4. 14:35
11/13 anonim válasza:
Van igazság abban, amit az egyik válaszoló írt. Azért ne csinálj végig egy egyetemet/főiskolát, hogy legyen egy papírod, momentán Dunát lehet rekeszteni a friss jogászokkal, közgazdászokkal, a kutyának sem kellenek a diplomájukkal. Az én bölcsész barátnőm is úgy kapott munkát, hogy elfelejtette beírni, hogy diplomás. Szóval ezek ma nem túl jók. A művelődésszervező meg az egyéb büfészakról pedig ne is beszéljünk. Inkább legyen egy jó szakmád, mint egy használhatatlan diplomád.
Viszont egy jól megválasztott szakkal tényleg nagyon jó helyre lehet menni dolgozni és jól is lehet keresni.
Az osztálytársaidat pedig könnyen le lehet állítani: Lehet, hogy én hülye vagyok, mert tovább akarok tanulni, de legalább diplomás hülye leszek.
12/13 anonim válasza:
Tanulj, őket meg sz*rd le. Attól, hogy ők hülyék ahhoz, hogy egyetemre menjenek, attól még a Tescóban eladónak lenni, utcaseprőnek menni még nem menő. Gyökerek. Esetleg ezt elmondhatod nekik is, de nem hiszem, hogy túl sokat elérnél vele.
13/13 anonim válasza:
16:18-as. Valóban nem törvényszerű de azért ha általánosítjuk akkor igen. Persze itt jön a többet említett kategória hogy nem olyannak kell menni ahol nagy a többség. (Jogász stb. ) De orvosból kevés van és az is mindig jól jön. Az is igaz hogy vannak olyan emberek akiknek x diplomájuk van mégsem tudnak elhelyezkedni. De tovább tanulni szerintem sosem kár. 15:02 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!