Lehet-e barátság fiú és lány között, és ha nem, miért?
Hailey13-nak igaza van ebben! :)
Nekem is van olyan fiúbarátom, akitől nem várok el semmit, ő sem tőlem: ez azt jelenti, hogy nem akarunk lefeküdni egymással. Sokat hülyéskedünk együtt. Szerinte én viccesebb vagyok nála, míg az én véleményem az, hogy ő többet bohóckodik, mint én xD
Szoktunk egy keveset beszélni a szexről, de inkább rajzolni szoktunk együtt. Nem, nem szexelő embereket rajzolunk, inkább fantázialényeket meg robotokat, ahogy közösülnek. :D
Ez attól függ, hogyan definiáljuk a barátságot.
Én úgy tartom, lehet.
Nekem van több fiú barátom is. Második osztály óta jóban vagyunk, idén ballagok.
Szerintem létezik.
Nekem van egy lány ismerősöm, volt osztálytársam barátnője, ismerem az egyént nagy haverok voltunk.
barátnőjére most én "vigyázok" első napokban megmondtam neki, hogy tetszel, de nem akarok tőlled többet, mert barátod is van meg undorító lenne felé.
Amúgy sokat beszélgetünk relatív bár mostanába mintha kevesebbet érdeklődne :)
Nem baj, jól el vagyok vele közeljövőbe lehet meyünk is sörözni vele (sicc egyéb dolgok)
szóval igen valamit érzek iránta bár ez még nem is fellángolás szimplán szép csaj. Szóval van barátság csak helyén kell kezelni :) 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!