Miért van ez állandóan?
Péntek este van és értetlenül ülök magam előtt,hogy ismét elszállt 1 hét és megint egyedül vagyok, semmi programmal/társasággal stb. Régebben kerültem az embereket, de már IGÉNYLEM a társaságot, és nem csak neten, mert kezd ebből elegem lenni. Hol vannak intelligens beszélgetőtársak, akikkel el lehet filozofálni egy whiskey vagy tea/kávé mellett? Hol vannak a gyönyörű nők, akik benne vannak egy este szexben, anélkül, hogy kínos társaságok lennének, játszanák az elérhetetlennek tűnőt vagy ennek ellenpólusát?
Jó társaság vagyok, de tehernek érzem azt, hogy valakivel úgy ismerkedjek meg, hogy nekem keljen nyitnom felé, márpedig az esetek 99%-ában ez van, pedig magas vagyok, elszántnak és magabiztosnak tűnök. 18 leszek és szinte elenyésző mennyiségű dolog történt velem eddig. Iskola->szakkör és hazajárás, és kéthavonta elmegyek valahová egyszer, ami ráadásul nem is mindig olyan jól sikerül. Többet akarok ennél, olyan, mintha lenne egy fal és azon túl lenne az az élet amit el akarok érni.
A nyár pedig ugyan olyan, mint a hétvége csak nagyban, a tanév közben nem alakul semmi ami későbbi-nyári programokhoz vezetne és 5-6 nap kivételével az egész nyarat a szobámban töltöm.
Ha úgyis annyira szeretsz netezni, akkor írd ki a kedvenc közösségi oldaladra, hogy biciklitúrát/kirándulást/traccspartit/bármit szervezel, találkozó ekkor meg ekkor, itt és itt, jelentkezés kommentben vagy priviben.
Máris összejön pár ember, kimozdulhatsz, beszélgethetsz, elkezdheted építeni a saját világodat és kapcsolataidat. Mi ezen olyan nehéz?
A közösségi oldalak nem arra valók, hogy állandóan ott üljünk és ott éljünk, hanem arra, hogy pl. a segítségükkel könnyebben összehozzunk egy közös programot az ismerősökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!