Regisztráljak Facebookra?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy kellene...
Ki mit gondol erről?
2011. okt. 21. 19:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon ciki aki nincs fent a mai világban... mindenféleképpen ted meg!
2/6 anonim válasza:
Saját akaratodból regisztrálj, ne mások miatt. Gondolj arra, hogy ha regisztrálsz akkor nem tudod magad törölni, csak inaktiválni tudod a fiókodat.
3/6 reptoid válasza:
Én megtudtam állni, hogy ne regisztráljak. Őszintén szólva egyáltalán nem érzem a hiányát.
4/6 anonim válasza:
Én sem akartam, de rábeszéltek. Hát jó végül is megkönnyíti az emberekkel való társalgást, és az az ótvar MSN se töltődik be minden indításnál :)
6/6 anonim válasza:
Regisztrálj.A fb nem csak pofázásra jó.Nagyon hasznos ha kedvenc oldalaidról akarsz naprakész infókat.De érdemes kipróbálni a google+-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!