Szerintetek szép név a Gemma?
Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy nem a gyerekemnek akarom adni, mivel a közeljövőben nem tervezek babát. Egy kislányt hívnak így, és nekem megtetszett nagyon. Ti mit gondoltok róla?2011. okt. 20. 20:44
21/27 anonim válasza:
De, külföldön Dzsemmának ejtik. Úgy tetszik nekem is, G-vel nagyon nem.
Amúgy nézek egy amerikai sorozatot, ott hívják a főhős anyját Gemma-nak, hát nem semmi egy nő! :) (Ja, és Katey Sagal játssz, alias Peggy Bundy :D)
22/27 anonim válasza:
OFF:
Utolsó! Sons of Anarchy? Nem nézem, de gondolkodtam, hogy el kéne kezdeni, nagyon sok jót olvastam róla.
23/27 anonim válasza:
Utolsó!
Igen, az! Zseniális, én csak ajánlani tudom :)
24/27 A kérdező kommentje:
ma 10:21! lány vagyok :DDD miért amúgy? tetszik? :D
2011. okt. 21. 14:49
27/27 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, szép név. Majdnem olyan, mint az Emma és az 2015-ben a 9. leggyakoribb név volt. Amúgy gyönyörű a jelentése is: drágakő, rügy, bimbó. Volt a gimiben egy tanárom, akit így hívnak és nagyon szerettem, nagyon kedves nő. Én a kislányomnak is adnám szívesen ezt a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!