Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak vicces családi, iskolai...

Vannak vicces családi, iskolai sztorijaitok?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenkinek akad pár vicces sztorija az iskolából, egyet én is írok.

Általánosban történt meg ez az eset, matekból írtunk volna. Senki se tanult a dolgozatra jóformán, ezért mindenki azon gondolkodott, hogy úszhatnánk meg, páran be se jöttek, fiúk meg kieszelték, hogy beletörik a kulcsot az ajtóba, beltörték, se ki, se be nem tudott jönni senki. Jött a tanárunk, kiabált, hogy miért nem lehet bemenni az osztályba, hívta a gondnokot, ő megcsinálta a kilincset, bejött a tanár nagyon mérgesen, és 10 perc alatt írtuk meg az írásbelit.

Ha van nektek is hasonló sztoritok, írjátok meg

2011. okt. 20. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
93%
16:ötvenvalahányas gondolom azt feltételezte, hogy BP-n kevesebb az olyan bunkó, aki étteremben hozott pálinkát iszik, tör-zúz, majd a pincérre fogja és elsétál. De am a sztori jó volt.
2011. okt. 20. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Mert szerintetek aki nem Budapesten él, az paraszt? Városban élek, de nem a fővárosban. És falun is éltem. És?

Nem különb emberek a Pestiek! Ismerek jó pár bunkót.

2011. okt. 20. 17:46
 13/15 anonim ***** válasza:

A vidékiek nem bunkóbbak, mint a Pestiek. Sajnos itt is, ott is sok a bunkó.

17:03 voltam.

2011. okt. 20. 20:10
 14/15 anonim ***** válasza:

osztáj kecskéje (humangoat) feleléskor:

ofi:Mondj egy tajgán élő állatot!

Kecske:szarvasmarha!

(kecskehangon képzeljétek el)

2013. márc. 8. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Haverom szakmunkásba járt 20 éve villanyszerelőnek! Nagyméretű feltöltött kondenzátorral kergették egymást a műhelyben!
2013. márc. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!