Ez igaz?! (Lehet nem ide tartozik ez a kérdés de azért leírom)
Figyelt kérdés
Na szóval olvastam facebookon vagy valahol egy olyat ,hogy pl itt Győrről volt szó , na de az volt benne ,hogy vannak ilyen emberrablók akik úgy rabolnak gyerekeket Győrben ,hogy odahívják magukhoz őket és útbaigazítást kérnek tőlük és ha megmondják pl azt hogy hol van valamilyen híd akkor felhívnak valamilyen illetékest az valami olyasmit csinál ,hogy eltünetet minden adatot. és úgy nem tudják megtalálni és akkor behúzzák a kocsiba és elviszik... és tegnapelött az egyik haveromat is oda akarták hívni valamiért... de ő azt mondta hogy nem megy oda ők meg úgy akarták átverni hogy azt mondták neki nem halljuk gyere közelebb... és ő elfutott.. vajon vele is ezt akarták tenni? és ez igaz lehet amit leirtam?2011. okt. 20. 14:42
11/11 A kérdező kommentje:
olvastam én is hogy volt régebben is ilyen történet de ha csak kamu akkor is vigyázni fogok mindenhol :D... ma reggel elment mellettem akkor amikor sötét volt egy sötétített ablakú autó... nem figyeltem az autó márkáját de azért pont tegnap olvastam és kicsit berezeltem :D...
2011. okt. 21. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!