Ráírhatok a tanáromra facebookon? Nem érem el se telefonon, se e-mailen!
22:18
Nem is azt írtam, hogy belehaltam volna. De az, hogy egy konzulens nem válaszol egy hónapig a kérdezőnek, mert ő egyetemi tanár és nincs rá másfél perce, az nem korrekt szerintem.
(Bár engem a négy nap is kellemetlenül érintett, mert utána nagyon hirtelen egy éjszaka alatt össze kellett szednem az egész anyagot, ami így - mivel nem volt módom könyvtárba menni, csak az interneten böngészhettem - persze összecsapott lett, és erről nem én tehetek.)
Egyébként a nagyszüleim, akikkel éltem, amíg aktívak voltak, minden évben konzulenskedtek is, és talán ezért is magasak az elvárásaim: soha nem volt olyan, hogy ne reagáltak volna egy napon belül a hallgató megkeresésére, sőt sokszor odahívták a hallgatót magukhoz, hogy adjanak a munkához a házikönyvtárukból egy-egy nehezen beszerezhető, de fontos könyvet. Soha olyan szót, hogy a hallgató "szarja", nem hallottam a szájukból, még csak hasonlót sem.
Persze mára felhígult az oktatás, és ez az oktatók színvonalán és hozzáállásán is érződik sajnos.
Az enyém is pontosan ez volt konzulens szakdolgozathoz.
Valóban igaz: megbízhatatlan, nem korrekt, passzív-agresszív játszmázó sz@r alakok tartoznak ide, akik nagyon szeretnek játzsnai mások idejével és nagyon fontosak maguknak. A diák az persze nem. Magyarul: az ilyen ember nem való tanárnak.
Próbáld meg a FB-ot, ha nem megy, akkor menj szépen fel a suliba egy olyan napon, amikor biztosna van órája és közöld vele, hogy mi a helyzet. Ha van főnöke, az mégjobb volna.
22:28
Persze még én szedném neki össze a könyveket.
22:32
Nem mondtad, hanem célozgattál rá.
22:34
Nem célozgattam semmire. Őszintén remélem, hogy csak ugratsz, mert hihetetlennek tartom, hogy ennyire nem tudod értelmezni, amit írok.
Sehol nem írtam, hogy szedd össze nekik a könyveket. Azt írtam, hogy szerintem a jó konzulens igyekszik segíteni a diákjait, amiben csak tudja. Például ha van egy könyv, ami mondjuk megvan neki, meg még három példány valahol az országban, akkor azt odaadja dolgozni.
Természetesen ennek fejében a diák pedig rendesen dolgozik, és nem csak a sült galambot várja.
Persze ez csak intelligens, elhivatott emberek között működik.
Őszintén nem értem, mi a gondod azzal, amit írtam, evidens dolgok. Ha valóban konzulenskedsz, akkor hadd adjak egy tanácsot: ha ennyire semmibe veszed a hallgatók munkáját, akkor inkább ne csináld. Nekik is jó, mert lesz egy rendes konzulensük, aki valóban segít nekik, és neked is jó, mert nem fognak zaklatni a "szarjaikkal".
22:44
Nekem "kötelező" konzulenskednem, a tanszékvezető kért meg rá.
Nemrég adtam le a szakdolgozatom, elég korán elkezdtem. Egyszer egy hétig nem reagált a konzulens - a főiskolára betelefonálva mondták, hogy csípőműtétje volt és otthon lábadozik, de megadták a mobilszámát. Felhívtam, hogy jobbulást, remélem jól van...ne haragudjon, hogy zavarom, de az e-mail...
A konzulens ebben a szituban győzött bocsánatot kérni és mondta, hogy ad egy másik címet, mert a munkahelyi esetlegesen fogadja a leveleket és mindig küldjek sms-t, ha e-mailt írok, így meg tudja nézni, hogy átjött-e.
Utána max 12 órán belül válaszolt mindenre, türelmes volt, 10 pontból tizes!
Szia!
Szerintem megkeresheted.
Ha ennyire fontos, akkor biztosan nem haragszik. Főleg,ha nem két perc odajutnod.
Lehet, hogy nem működik az e-mailje vagy bármi előfordulhat.
A helyedben én az e-mail szövegét küldeném el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!