Karácsony?
Szia!
Amikor anya is otthon volt, akkor nagyon jó. Viszont amikor dolgoznia kellett, akkor nem tudtam annyira örülni a "Szeretet Ünnepének" persze az jó volt, hogy együtt lehettünk a nagyszülőkkel, de nálam ez sem szempont, mert amúgy is napi szinten, vagy legalább kétnaponta találkoztunk. Most, hogy már elköltöztem "csak" hetente szoktunk kimenni hozzájuk, de ez sem olyan nagy idő szerintem. Szóval az ideire nagyon kíváncsi leszek. Abban biztos vagyok, hogy jó hangulatban fog telni, mivel páromékkal ünnepelünk, persze anyum, nagyszüleim, és bátyám is meg lesznek hívva valamelyik nap ebédre, illetve mi is fogunk majd menni vendégségbe ismerősökhöz.
19L
Abszolút olyan, mint a többi nap.
Tavaly is napi rutin, este gépeztem.
A pirosbetűsökön pedig egész nap itthon ültem.
Meglátogatható rokonok nincsenek, anyumékkal kb. boldog karácsonyt kívánunk, meggyújtunk egy gyertyát, főzünk és folytatjuk a dolgunkat. Fánk sem volt évek óta.
(hogy engedett ilyen rövid kérdést? :D)
14 éven keresztül meghitt családi. Azok is mind remek karácsonyok voltak. A 15. évemben pedig 24.-ét a családdal, 25-ét a barátommal és a szüleivel töltöttem. Lehet, hogy azt hiszitek korai ennyi idősen velük tölteni. De meghívtak és szívesen elfogadtam. Bevallom a tavalyi volt a legjobb. :)
Megbeszéltük, hogy idén is ugyanígy ünnepeljük, de az is lehet, hogy most az én kis családom, illetve a barátom szűk családi köre együtt ünnepel. Jó volna azokkal akiket a legjobban szeretek. :)
Alig várom a karácsonyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!