Besokalltam. Van valakinek bármilyen ötlete?
Főleg a 69%-nak,de a kérdező is megfontolhatja szerintem.
Ha nagyon eleged van mindenből ami itt van,nincsen pénzed,nincsen munkád akkor menj el kamionsofőrnek.Én az vagyok és jó bulinak tartom.Járom a világot,haza egy hónapban egyszer jövök 3-4 napra,annyi pont elég is.A munkanélküli hivatal kifizeti a jogosítványod árát,ami kb.fél év alatt meg van.Az elérhető nettó kereset 250.000-350.000 ft.körül van.Az öngyilkosságnál biztos jobb...Ha érdekel a dolog szívesen segítek.
Köszönöm a jótanácsokat. Eddig is csináltam olyat, hogy egy hétre elvonultam a hegyekbe, de sajnos az nagyon kevésnek bizonyult és ennek az eredménye az, hogy mára "feltorlódtak" bennem a negatív behatások. Érzékeny ember vagyok. Legjobb lenne örök életemre elvonulni egy olyan helyre, ahol nem a megfeleléskényszer az úr és kapok némi figyelmet is embertársaimtól. Sajnos jelen pillanatban csak kihasználnak a környezetemben, pedig szoktam tükörbe nézni és nincs a homlokomra írva semmi.
Konkrétan az érdekelne, tud-e valaki olyan közösséget, ahol befogadnának egy időre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!