Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Besokalltam. Van valakinek...

Besokalltam. Van valakinek bármilyen ötlete?

Figyelt kérdés
Elegem lett ebből a túlpörgetett világból, ahol minden fontosabb, mint az emberi kapcsolatok. Szeretnék elvonulni valami olyan helyre, ahol átgondolhatom az életem nyugalomban, békességben olyan emberek között, akik úgy fogadnak el ahogy vagyok. Nem vagyok vallásos, ezért ha lehet olyan helyet javasoljatok, ahol nem várják el tőlem, hogy valami Istenben higgyek...
2011. okt. 17. 11:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Főleg a 69%-nak,de a kérdező is megfontolhatja szerintem.

Ha nagyon eleged van mindenből ami itt van,nincsen pénzed,nincsen munkád akkor menj el kamionsofőrnek.Én az vagyok és jó bulinak tartom.Járom a világot,haza egy hónapban egyszer jövök 3-4 napra,annyi pont elég is.A munkanélküli hivatal kifizeti a jogosítványod árát,ami kb.fél év alatt meg van.Az elérhető nettó kereset 250.000-350.000 ft.körül van.Az öngyilkosságnál biztos jobb...Ha érdekel a dolog szívesen segítek.

2011. okt. 17. 11:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jótanácsokat. Eddig is csináltam olyat, hogy egy hétre elvonultam a hegyekbe, de sajnos az nagyon kevésnek bizonyult és ennek az eredménye az, hogy mára "feltorlódtak" bennem a negatív behatások. Érzékeny ember vagyok. Legjobb lenne örök életemre elvonulni egy olyan helyre, ahol nem a megfeleléskényszer az úr és kapok némi figyelmet is embertársaimtól. Sajnos jelen pillanatban csak kihasználnak a környezetemben, pedig szoktam tükörbe nézni és nincs a homlokomra írva semmi.

Konkrétan az érdekelne, tud-e valaki olyan közösséget, ahol befogadnának egy időre?

2011. okt. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!