Mit gondolsz erről a történetről?
Figyelt kérdés
Egy iskolai műsoron léptünk fel,és az egyik gyerek felvitte magával a telefonját,ami fel volt hangosítva,egy másik gyerek a közönségből direkt felhívta,mindenki röhögött ezen.Osztályfőnök nagyon kiakadt.2011. okt. 10. 18:13
11/15 anonim válasza:
Kedves 18:32!
20 évvel ezelőtt is jártunk iskolába és szakkörök is voltak. Mégis túléltük telefon nélkül...
12/15 anonim válasza:
Alapból én is úgy gondolom, hogy nem kell telefon egy általános iskolás gyereknek. Viszont a lányomnak mégis van. (Igaz, a fiamnak nem vettem.) Ő asztmás, és igy egyszerűbb felém jeleznie, ha baj van. Semmi gond a tanárokkal, ők is megteszik, amit tudnak, ha helyzet van -és sajnos elég sűrűn van- de nekik is egyszerűbb, ha nem kell keresgetni a telefonszámot, meg hasonlók. A legtöbbször ők szólnak nekem a lányom telóján. Érdekes, hogy abban a suliban, ahova járatom a gyerekeimet, a házirend tiltja a mobiltelefont, csupán engedéllyel lehet tartani. A lányomét is az osztályfőnöknek is, és az igazgatónak is irásban (az ellenörzőben) kellett a beleegyezését irnia. És szerintem így van ez jól.
13/15 anonim válasza:
Kedves 19.00! Abban igazad van, hogy húsz évvel ezelőtt is volt élet, csak éppen akkor sötétben nem minden sarkon ütötték le az embert. Gyakorlatilag már emiatt voltam intenzíven...
14/15 anonim válasza:
"akkor sötétben nem minden sarkon ütötték le az embert."
De igen, akkor is megtörtént!
Ne gondold, hogy akkor annyival mások voltak az emberek mint most. Sőt ha jobban belegondolok, talán még agresszívabb is volt.
15/15 anonim válasza:
fölösleges azon rugózni, hogy amíg nem voltak mobiltelefonok az iskolában, addig sem halt ki az emberiség, mert amikor még iskola sem volt, akkor sem halt ki az emberiség... szerintem amúgy ez a sztori max akkor vicces, ha valami nagyon röhejes csengőhangja volt a gyereknek, pl. az Ellopták az oroszok a tankot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!