A cigányok egy háború esetén beállnának katonának védeni Magyarországot?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem lenne kötelező a katonaság, mert akkor ugye nincs sok választásuk...2011. okt. 9. 20:50
21/32 anonim válasza:
21:30-as egyformán gondolkodunk!!!
22/32 anonim válasza:
Nem tudom.rendőrnek,szerződéses katonának elmennek.Nem kell túl sokat tanulni hozzá,a fizetés megjárja(főleg a napszámosmunkához és árokásásokhoz képest),egyfajta kiemelkedési lehetőség(régen is az volt,rengeteg falusi sokadik gyerek,akit a szülők nem tudtak volna taníttatni,lett rendőr,katona)-no,de ez békeidőben.Szerintem kevesen gondolnak bele abba,hogy tényleg lehet háború.Szerintem önkéntesnek,hacsak nem valami csillagászati fizetés vagy valami egyéb extra dolog nincs meglengetve-nem.Egyébként én nem vagyok cigány,de én se mennék.
23/32 anonim válasza:
Ugyanúgy mennének és harcolnának, mint a magyarok. Ugyanúgy lennének köztük dezertőrök, ahogy a magyarok között is, és lennének hőseik is. Gyanítom, hogy a lövészárokban eltöltött idő után máshogy tekintenének egymásra: nem idegen népként, hanem bajtársként.
24/32 anonim válasza:
Ugyan,menekülnének mint a patkányok a süllyedő hajóról.És szerintem a magyar katonák között is bőven akadna ilyen.A mai fiatalokat elnézve szinte senki nem alkalmas katonának.Most tényleg,küldenénk a frontra az 50-60 kilós,divatolós discópalántákat?
25/32 anonim válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:37
A frontra legfeljebb a militaristák jó édes... küldeném.
26/32 anonim válasza:
14.24-es:Mi bajod a válaszommal?Csak leírtam a száraz tényeket.
27/32 A kérdező kommentje:
Nos, én mennék katonának önkéntesen, de nem kellene, mert bajom van a hátammal (tehát kibújhatnék a háború alól).
Amúgy szerintem is elmenekülnének a cigányok, mint anno a románok Stalingrad felől...
Jah, és én gárdistának is szeretnék állni, a háborúba meg elsőnek jelentkezné...
2011. okt. 10. 20:36
28/32 anonim válasza:
Nem tudom, mi van a cigányokkal, de én biztos nem állnék be. Semmilyen háborúval és hadsereggel nem értek egyet. És tudom, hogy nekem van igazam. Az emberiség minden nyomora a félelemből, az erőszakból táplálkozik. Ami az egyiknek dicsőséges területfoglalás meg hazafiság, az a másiknak a házak lerombolása, családok szétszakítása, szerettek elvesztése. És mi a különbség? Egy nyelv, meg egy mesterségesen meghúzott országhatár. Mikor ébrednek már fel az emberek? Mind ugyanahhoz a fajhoz tartozunk!
29/32 anonim válasza:
Beallnanak. Ok lennenek a rekviralo osztag .
30/32 anonim válasza:
elfutnának a messzire 150cm es cigányok semmit nem érnek ingyenélők mind
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!