Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen érzés, hogy nem vagy...

Milyen érzés, hogy nem vagy regisztrált tag a Facebookon?

Figyelt kérdés

Könnyebb/nehezebb így a kapcsolattartás, esetleg valaminek a megbeszélése?

Kirekesztettnek érzed magad egyes társaságokból, mert nem vagy fent?

Kinéznek/lenéznek emiatt mások?

Mi a véleményed úgy az egészről?

2011. okt. 9. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Látszik, hogy utálni is divat a facebookot, nem csak használni.

Mind szép és jó, amiket pl. az utolsó is felsorolt, de értelmes ember, mint aminek ő hiszi magát, tudná értelmesen használni, nem minden baromságnak bedőlve.

2011. okt. 9. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Értelmes ember aminek én hiszem magam?Minden baromságnak bedőlve?

Nem,nem divatból utálom a facebook-ot és nem gondolom magam okosabbnak az átlagnál csak szeretek valamiről terjengősebben fogalmazni ha sok róla a mondanivalóm és tiszta szívemből őszintén mondom neked kedves utolsó,hogy ami a szívemben volt azt írtam le és hogy nem akartam egyoldalúan bemutatni a facebook-ot csak ellensúlyozni azt az alaptalan agyonmagasztalást amit kap.

2011. okt. 9. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Myvip, IWIW-en regisztrálva vagyok de sajnos ezeket már nem nagyon használja senki így pár emberrel csak MSN-en tudok beszélni már ha hajlandó feljönni nagy ritkán :(

Nem érzem magamat egyáltalán kirekesztettnek :) Nincsenek az ismerőseim közt fcebook függők.

Igazából jó dolog de csak annyiból, hogy lehet tartani ismerősökkel stb aki messze lakik tőled rokonnal a kapcsolatot. Amúgy meg a posztolgatásnak vagy micsoda meg a likeolásnak nem sok értelme van. Bökdösés... ez is egy hülyeség.

18F

2011. okt. 9. 20:32
 14/15 wartburg353s ***** válasza:
Nem érzem úgy, mintha bármi is hiányozna az életemből. Minden, ami fontos nekem, enélkül is elérhető. Amúgy se szeretem, ha nagyon belelátnak a magánéletembe. Még az olyan dolgokhoz is, hogy mi érdekel, meg milyen filmeket szeretek, senkinek semmi köze, ha valakinek el akarom mondani, elmondom, de ezt hadd válasszam meg akkor és ott.
2011. okt. 9. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:44

Megmondtad a tutit!!:)

Én is pont így vagyok vele,nem látom semmi előnyét az egésznek.Aki ismer az küld emailt az is ingyenes vagy néha msn,mindkettő megy mobilon is .Akkor minek pakoljam fel az adataimat a netre és játsszak olyan dedós primitív játékokkal amit 10 éve is kiröhögtem volna (farm és társai) Az sem indok hogy ott lehet megtalálni ismerőst.Ennek a fészbuknak olyan oltári rossz a keresője amit még nem láttam,de másrészt nem is akarok senkit megtalálni ,ha eddig nem hiányzott ezután sem fog.

2011. okt. 10. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!