Milyen érzés, hogy nem vagy regisztrált tag a Facebookon?
Könnyebb/nehezebb így a kapcsolattartás, esetleg valaminek a megbeszélése?
Kirekesztettnek érzed magad egyes társaságokból, mert nem vagy fent?
Kinéznek/lenéznek emiatt mások?
Mi a véleményed úgy az egészről?
Látszik, hogy utálni is divat a facebookot, nem csak használni.
Mind szép és jó, amiket pl. az utolsó is felsorolt, de értelmes ember, mint aminek ő hiszi magát, tudná értelmesen használni, nem minden baromságnak bedőlve.
Értelmes ember aminek én hiszem magam?Minden baromságnak bedőlve?
Nem,nem divatból utálom a facebook-ot és nem gondolom magam okosabbnak az átlagnál csak szeretek valamiről terjengősebben fogalmazni ha sok róla a mondanivalóm és tiszta szívemből őszintén mondom neked kedves utolsó,hogy ami a szívemben volt azt írtam le és hogy nem akartam egyoldalúan bemutatni a facebook-ot csak ellensúlyozni azt az alaptalan agyonmagasztalást amit kap.
Myvip, IWIW-en regisztrálva vagyok de sajnos ezeket már nem nagyon használja senki így pár emberrel csak MSN-en tudok beszélni már ha hajlandó feljönni nagy ritkán :(
Nem érzem magamat egyáltalán kirekesztettnek :) Nincsenek az ismerőseim közt fcebook függők.
Igazából jó dolog de csak annyiból, hogy lehet tartani ismerősökkel stb aki messze lakik tőled rokonnal a kapcsolatot. Amúgy meg a posztolgatásnak vagy micsoda meg a likeolásnak nem sok értelme van. Bökdösés... ez is egy hülyeség.
18F
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:44
Megmondtad a tutit!!:)
Én is pont így vagyok vele,nem látom semmi előnyét az egésznek.Aki ismer az küld emailt az is ingyenes vagy néha msn,mindkettő megy mobilon is .Akkor minek pakoljam fel az adataimat a netre és játsszak olyan dedós primitív játékokkal amit 10 éve is kiröhögtem volna (farm és társai) Az sem indok hogy ott lehet megtalálni ismerőst.Ennek a fészbuknak olyan oltári rossz a keresője amit még nem láttam,de másrészt nem is akarok senkit megtalálni ,ha eddig nem hiányzott ezután sem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!