Szereted a cigányokat?
Azért utálnak minket mert elhitették velük hogy mi gonosz magyarok okozzuk az összes bajt nekik. Ahogy a magyarok többségével is elhitették hogy az XY-ék (XY = pártonként változó ellenségkép) a hibásak, miattuk tartunk ott ahol. Hogy miért? Mert vannak pénz- és hataloméhes emberek (politikusok, cigányvajdák stb.) akik még véletlenül se mondanák ki hogy "hát te hülye, felnőtt ember vagy, ha boldogtalan vagy meg szegény, azért te vagy a felelős, saját magad miatt tartasz ott ahol". Nem mondanák ki mert a birkák nem ezt akarják hallani. A birkák csupán próbálják elhárítani a felelősséget magukról és ehhez kell egy olyan ember aki megmondja nekik hogy ki a hibás és hogy nyugi, ha megválasztotok rend lesz. Aztán a birkák megszavazzák és meg is bánják, de még akkor is csak másokra mutogatnak, pedig ők voltak a hülyék mert hagyták beetetni magukat. És mielőtt észrevennék találnak mást aki megint csak azt mondja amit ők hallani akarnak és aki így akarja kihasználni őket, és ez így megy a végtelenségig.
Ja és én nem úgy fogalmaznék hogy utálom őket, inkább óvatos vagyok velük.
Tudom, ezért le leszek pontozva, de a cigányok között is vannak kivételek. Ismerek pár -sajnos nem sok- roma származású embert, akik igenis rendes körülmények között élnek, normálisan viselkednek, és jó képességekkel rendelkeznek tanulás terén is.
Viszont a tipikus verekedős, primitív cigányokat én is elítélem, és sajnos belőlük van több.
Én mentem Bulgáriába, a sok magyar hazafival , sok cigányt elvertünk, de ezt inkább nem részletezem.
Minket magyarokat a bolgárok szeretettel fogadtak.
Éljen a Bolgár-Magyar barátság.
már volt ilyen kérdés
amúgy dunába velük!!
a normálisakkal akik dolgoznak azokkal nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!