Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szereted a cigányokat?

Szereted a cigányokat?

Figyelt kérdés
és ha valaki a rasszizmussal jönne akkor annak csak annyi, hogy nincs ebben a kérdésben semmi rasszista dolog
2011. okt. 4. 17:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem, és az a fura, hogy bár sok ember van, aki hangoztatja, hogy nem gyűlöli a cigányokat egy az egyben (én sem), de azt nagyon kevesen lennének képesek kimondani, hogy szeretik őket. Megvan az oka.
2011. okt. 4. 17:57
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Még azt is érdemes megjegyezni, hogy sehol sem szeretik őket. Pl.: Az utóbbi napokban több városra kiterjedő tüntetések zajlanak a cigánybűnözés ellen Bulgáriában (ld.: [link] ).
2011. okt. 4. 18:02
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Azért utálnak minket mert elhitették velük hogy mi gonosz magyarok okozzuk az összes bajt nekik. Ahogy a magyarok többségével is elhitették hogy az XY-ék (XY = pártonként változó ellenségkép) a hibásak, miattuk tartunk ott ahol. Hogy miért? Mert vannak pénz- és hataloméhes emberek (politikusok, cigányvajdák stb.) akik még véletlenül se mondanák ki hogy "hát te hülye, felnőtt ember vagy, ha boldogtalan vagy meg szegény, azért te vagy a felelős, saját magad miatt tartasz ott ahol". Nem mondanák ki mert a birkák nem ezt akarják hallani. A birkák csupán próbálják elhárítani a felelősséget magukról és ehhez kell egy olyan ember aki megmondja nekik hogy ki a hibás és hogy nyugi, ha megválasztotok rend lesz. Aztán a birkák megszavazzák és meg is bánják, de még akkor is csak másokra mutogatnak, pedig ők voltak a hülyék mert hagyták beetetni magukat. És mielőtt észrevennék találnak mást aki megint csak azt mondja amit ők hallani akarnak és aki így akarja kihasználni őket, és ez így megy a végtelenségig.

Ja és én nem úgy fogalmaznék hogy utálom őket, inkább óvatos vagyok velük.

2011. okt. 4. 18:03
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

Tudom, ezért le leszek pontozva, de a cigányok között is vannak kivételek. Ismerek pár -sajnos nem sok- roma származású embert, akik igenis rendes körülmények között élnek, normálisan viselkednek, és jó képességekkel rendelkeznek tanulás terén is.

Viszont a tipikus verekedős, primitív cigányokat én is elítélem, és sajnos belőlük van több.

2011. okt. 4. 19:53
 15/24 A kérdező kommentje:
19:53 tényleg vannak elenyésző kivételek
2011. okt. 4. 20:49
 16/24 anonim ***** válasza:
74%
Éppen ma találkoztam egy cigány ismerősömmel, aki szintén munka keresésben van, ugyanott voltunk állásinterjún, de azt mondta, nem valószínű, hogy felveszik, mert nincs tapasztalata ilyen téren, de azért remélem mégis bekerül, mert jó lenne együtt dolgozni, meg egyedül neveli a kislányát, tehát nem jönne rosszul neki ez állás. Kedvelem a csajt, és nem szokásom általánosítani, tehát én egyes embereket nem szeretek nem népcsoportokat.
2011. okt. 4. 23:05
 17/24 multigenius válasza:
84%
én elválalnámn az őszes kiírtását ha lenne pénzem anyi lőszerre 1 lövés 1 cigány de még így is sok pénz rohadt tetves cigány g*cik mocskos ingyenélö faszzok hidegvérrel megfujtanám öszeset (unokabatyámmal nagy szekrény cigányt vertünk el) !!!!!!!!HA TE NEM FÉLSZ Ő FOG FÉLNI!!!!!
2012. ápr. 18. 19:45
 18/24 anonim ***** válasza:
63%

Én mentem Bulgáriába, a sok magyar hazafival , sok cigányt elvertünk, de ezt inkább nem részletezem.

Minket magyarokat a bolgárok szeretettel fogadtak.

Éljen a Bolgár-Magyar barátság.

2012. jún. 17. 23:41
 19/24 anonim ***** válasza:
65%

már volt ilyen kérdés

amúgy dunába velük!!

a normálisakkal akik dolgoznak azokkal nem

2012. okt. 31. 19:23
 20/24 multigenius válasza:
63%
dunába minek szennyezni a vizet a zsidókkal megetetni a hulláikat
2012. nov. 9. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!