Najó. Én vagyok a világ legabnormálisabb tinije? (többi lent) 14/L
Figyelt kérdés
Kedves osztálytársaim agyonvizipipázzák magukat, a hetedikes és a hatodikosok brutálcsúnyán beszélnek, de ez nem zavar. Az sem, hogy a rég nem látott,15 ves barátnőm kb. egy bohócra való sminkkel jött csak úgy dumálgatni, az már egy picit, hogy régen nagyon szolid, visszahúzódó, csendes és aranyos lány volt és a " Mit csináltál nyáron? " kérdésemre azt mondta, hogz Révfülöpön voltunk, és úgy bebsztunk egyik este az unokatesómmal, hogy na. Az ő új osztálytársai csak úgy poénból lefekszenek egymással 1 hónap ismerettsg után. Én megtt állok 14 évesen, hogy mg nem jártam senkivel, nem csókolóztam, nem iszok, nem szippantok ragasztót, és ezért úgy néz rám mindenki, mintha egy aggszűz könyvtárosivadék lennék, aki csak arra vár, hogy hazamenjen és horgoljon, olvasson. De stréber sem vagyok, szoktam n is nha káromkodni de attól még hogy nem viselkedek úgy mint a korombeli k"vafélék. Légyszi segítstek fogalmam sincs, hogy most normális vagyok e, és nekem is követnem kéne őket?2011. okt. 1. 12:34
11/11 A kérdező kommentje:
:D köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugodtam :) Te figyeljide 17/F ki mondta,hogy nem rockot(pl Paramore) hallgatok? :) Amúgy meg mostanra egészen normális lett a helyzet,de azt a "barátnőmet" már nem tartom annak. Kész,nem vesztünk össze csak egyszerűen nincs kedvem olyannal lógni,aki így most november közepén cicagatyát hord,csak mert " jól néz ki". Azért hiányozni fog :( Meg szereztem gördeszkázós barátnőket akik 100 %-osan kurvellenesek :)
2011. nov. 18. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!