Skinheade bakancs, mire utal?
Még mielőtt bármilyen "stílusváltásba" belefognék, először szeretném tudni, hogy milyen szimbólum van a Skinheadek bakancsában? Fűzés stb.
Esetleg egyéb fontos érdekességek a Skinheadekről, amit fontos lenne tudni?
(legalapabb dolgokat ismerem)
Köss bele a + egy e-be...
cigány...
Megfélemlítés miatt hordjál miközben mind olyan nyurga hogy alkalmatlan valódi katonáskodásra, vagy olyan puhakuki hogy félne beállni a seregbe hogy megvédje a valódi ellenségektől a hazáját. Magyarkodik miközben semmit nem tud a magyar irodalomról, nem olvas nem tud még az általános iskolai szintű történelmet sem, nyelvhelyessége a nullával egyenlő. Megfélemlíti ember társait mikor bandában jár de egyedül nem merne senkivel sem szembe szállni, akár szóban sem.
A skinhead bakancs ezt jelképezi. Ehhez akarsz tartozni?
Magyarázkodsz? :-D
az én osztálytársaimnak is volt acélbetétes bakancsa de eszükbe nem jutott volna skinhaed bakancsnak hívni. Szimplán katonai vagy acélbetétes bakancs volt. Vagy ahogy én hívtam "aci-beti baki" :-D
:-)
Szerintem nem mindegy hogy valaki "Skinhaed bakancsnak" hívja vagy "acélbetétes bakancsnak", sokat elárul a viselőjéről, hogy miért hordja.
Elmondtam a véleményemet az előbbiekről, te meg rögtön "én nem is blablabla skinhead bakancs blabla bla"
Most skinhead bakancsos vagy vagy nem? Skinhaedekhez akarsz hasonlítani, vagy szereted ezt a katonai surranót?
Kápis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!