Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért néz furcsán pár ember...

Miért néz furcsán pár ember amikor megtudják hogy nem nézek tévét?

Figyelt kérdés
5 éve nem nézek tévét kb,mert nem vagyok kíváncsi arra hogy kit ölte meg a családját és kit erőszakoltak meg éppen 8-an és nem vagyok kíváncsi való világokra,alekoszokra és a sok idióta agymosó műsorokra!!Helyette sokkal hasznosabb dolgokkal töltöm az időt,előtte amikor minden nap tévét néztem nap 2-3 órát elvett az életemből,helyette inkább olvasok vagy a párommal szeretkezem és tudunk egymással foglalkozni és nem süppedek bele a fotelba és nem hagyom hogy mossák minden hülyeséggel az agyamat.Ami nagyon érdekel hírek azt megnézem az interneten hogy azért tudjam mi van a nagy világban..vagy ha nagyon érdekel egy film akkor megnézem laptopon.sokkal frissebnek érzem magam agyilag amióta nem nézem a tévét és sokkal több időm van hasznos dolgokra...és egy két két agymosott ember úgy néz rám,mintha valami kőkorszaki ember lennék....
2011. szept. 26. 09:04
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Szerencsére az én ismerőseim jelentős része nem nézi ezeket. Vagy csak titkolják, ezért ha szóba kerül a tévé, nem lógok ki azzal, hogy néha megnézek egy-egy Tom és Jerry részt a Cartoon Network-ön.

Más nem érdekel. Nekem nincs tévémen Natgeo vagy Ozone Network, Animax, amik érdekelnének. Ami van, esetleg a Dunát nézem nagyon ritkán. Ha filmet akarok, akkor ott a laptop. Tőlem aztán folyhat a médiaszenny, engem nem érint. A tévém is csak azért maradt meg, mert néha rámtör, hogy megnézzek egy-egy régi tévéből felvett filmet kazettán. Amit meg is teszek.

2011. szept. 26. 10:13
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

off: örömmel olvasom, hogy ennyien nem tv-znek :)

minket is jól végigmérnek, ha megemlítjük, hogy nincs tv a lakásban...

2 gyermekes anyuka :)

2011. szept. 26. 10:13
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet, hogy csak én mozgok egészen más környezetben, de az ismeretségi körömben a legtöbben nem néznek tévét, mert úgyis mindent netről néznek. Oké, én egyetemre járok, a legtöbben egyszerűen nem akarnak fizetni a kábeltévéért, meg ez talán már generációs különbség, de azt vettem észre, hogy ebben a körben egyszerűen senkit nem izgat a tévé, mert amit akarnak, azt meg tudják nézni máshogy is, csak éppen ők döntik el, hogy mikor. Én nem is tudnék már szerintem visszaszokni a tévére, ahol minden kötött időpontban kezdődik.
2011. szept. 26. 11:09
 34/43 anonim ***** válasza:
69%

Én nem nézek furán. Már megszoktam, hogy tök divatos fennhangon hirdetni, hogy "nem nézek tévét, mert butít!", úgyhogy csak mosolygok magamban.

Csak akkor azt nem értem, hogy a net ellen miért nem tüntet senki, amikor azon legalább milliószor több az agymosó baromság.

2011. szept. 26. 12:43
 35/43 anonim ***** válasza:
Vaniliahercegnő írásához annyit fűznék hozzá, hogy igen. Főleg a sok felugró reklám meg a "vicces blogok", amit egyszer megnyitsz, és fél napra ott ragadsz.
2011. szept. 26. 12:49
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Rám is furcsán szoktak nézni, de nem törődök vele.

Gépemen megnézek mindent, ami érdekel, nincs reklám, nincs időkorlát (mert pont 21:32 perckor kezdődik valami) és szelektálni tudok rendesen.

A munkatársaim azon képedtek el, mikor elkezdtek a Való Világról beszélni, hogy úristen, mi volt... én meg mondtam, hogy nem nézem. (Sőt, morcos is vagyok rá, hogy újra van, mert az egyik kedvenc sorozatom így nem adják, nem tudom megszerezni magyarul...)

Nem vagyok ettől menő, mielőtt valaki ezen ugrálna, de nekem nem fontos ez az élet.

22/L

2011. szept. 28. 09:23
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
A neten azt nézel amit akarsz, nincs a képedbe tolva, mint a TV-ben (el lehet kapcsolni, de ha érdekel egy műsor a reklámoknál nem fogsz ezért menekülni, nehogy lemaradj) és nem dob fel semmi reklámot, ha töltesz le jó kis blokkoló programot, de ehhez már érteni kellene. :)
2011. szept. 28. 09:31
 38/43 anonim ***** válasza:
Ehhez már érteni kéne? És ugyan honnan? Iskolában nem tanítják, és nem mindenki van megáldva "informatikus génekkel", hogy az egyik barátomat idézzem. De tanácsokat elfogadok szívesen, mert itt oldalt is rém zavaróak a reklámok.
2011. szept. 28. 10:21
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

tegnap átmentem anyumhoz, ott volt a barátnője, TV-t néztek. beléptem a nappaliba, és egyszerűen zavart az a zaj, ami a készülékből jött.

ha beszélgetek valakivel, akkor igénylem, hogy tiszteljen meg azzal, hogy rám figyel, és nem szól a háttérben a zajláda.

kértem, hogy ha egy mód van rá, kapcsoljuk ki, és úgy társalogjunk.

magam sem értem, de valami furcsa stresszhatást vált ki belőlem, ha valahol megy a TV. lehet csak azért, mert nagyon elszoktam tőle...

2011. szept. 28. 10:24
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen környezetben élhetsz, hogy furán néznek. Az enyémben ezen senki sem lepődik meg, nem mondom, hogy senki sem néz, de a többség elég ritkán. Van, aki elvből, van, akinek nincs ideje, van, aki netezik inkább. Nem olyan nagy dolog ez. Mi is csak azt vettük észre fél év után, mikor felköltöztünk pestcitybe albérletbe, hogy hoppá, mi a francnak fizetjük az upc-t, ha összesen kétszer kapcsoltuk be és akkor is feladtuk 10 perc után... szerintem sokan vannak ezzel így, főleg a fiatalabbak.
2011. okt. 5. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!