Miért néz furcsán pár ember amikor megtudják hogy nem nézek tévét?
Szerencsére az én ismerőseim jelentős része nem nézi ezeket. Vagy csak titkolják, ezért ha szóba kerül a tévé, nem lógok ki azzal, hogy néha megnézek egy-egy Tom és Jerry részt a Cartoon Network-ön.
Más nem érdekel. Nekem nincs tévémen Natgeo vagy Ozone Network, Animax, amik érdekelnének. Ami van, esetleg a Dunát nézem nagyon ritkán. Ha filmet akarok, akkor ott a laptop. Tőlem aztán folyhat a médiaszenny, engem nem érint. A tévém is csak azért maradt meg, mert néha rámtör, hogy megnézzek egy-egy régi tévéből felvett filmet kazettán. Amit meg is teszek.
off: örömmel olvasom, hogy ennyien nem tv-znek :)
minket is jól végigmérnek, ha megemlítjük, hogy nincs tv a lakásban...
2 gyermekes anyuka :)
Én nem nézek furán. Már megszoktam, hogy tök divatos fennhangon hirdetni, hogy "nem nézek tévét, mert butít!", úgyhogy csak mosolygok magamban.
Csak akkor azt nem értem, hogy a net ellen miért nem tüntet senki, amikor azon legalább milliószor több az agymosó baromság.
Rám is furcsán szoktak nézni, de nem törődök vele.
Gépemen megnézek mindent, ami érdekel, nincs reklám, nincs időkorlát (mert pont 21:32 perckor kezdődik valami) és szelektálni tudok rendesen.
A munkatársaim azon képedtek el, mikor elkezdtek a Való Világról beszélni, hogy úristen, mi volt... én meg mondtam, hogy nem nézem. (Sőt, morcos is vagyok rá, hogy újra van, mert az egyik kedvenc sorozatom így nem adják, nem tudom megszerezni magyarul...)
Nem vagyok ettől menő, mielőtt valaki ezen ugrálna, de nekem nem fontos ez az élet.
22/L
tegnap átmentem anyumhoz, ott volt a barátnője, TV-t néztek. beléptem a nappaliba, és egyszerűen zavart az a zaj, ami a készülékből jött.
ha beszélgetek valakivel, akkor igénylem, hogy tiszteljen meg azzal, hogy rám figyel, és nem szól a háttérben a zajláda.
kértem, hogy ha egy mód van rá, kapcsoljuk ki, és úgy társalogjunk.
magam sem értem, de valami furcsa stresszhatást vált ki belőlem, ha valahol megy a TV. lehet csak azért, mert nagyon elszoktam tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!