Mit szólnál ha a házad előtt szemetelne egy kisebbségi?
Figyelt kérdés
Tegnap délután megállt a házunk előtt egy autó, volt benne 3 cigány férfi. Elromlott a kocsijuk és olajat töltöttek bele egy flakonból. Beleöntötték, erre a kocsi mellé ledobták az öveget + a kocsi minden szemetét a házunk elé dobták. Kaptunk üdítősüveget, chipses zacskót, szalvétát, cigicsikket, energia italos dobozt. Szépen ahogy állt az autó kidobták mellé, beszálltak és elmentek. Annyira mérges lettem, hogy legszívesebben megkérdeztem volna hogy bzdmeg otthon is ezt csinálod? Dehát igen, ezt + akkor még én jártam volna rosszul mert majd visszajönnek megverni, így kénytelen voltam takarítani utánuk. Mi magyarok takarítunk utánuk. Szörnyű.2011. szept. 22. 15:08
11/15 anonim válasza:
16:16al értek egyet, csak én azért nem szólnék mert nem érdekel.
12/15 anonim válasza:
Feljelentettek az elvtársak, és ez is egy újabb dolog: Ha valakit nem érint közvetlenül a cigányprobléma, az úgy tesz, mintha nem is létezne.
Aztán feljelentget, az is hungarikum.
13/15 anonim válasza:
Addig verném amíg az egészet fel nem nyalja. 1 hétig nm bírna leülni. Érdekes módon ez az ismerősi körömben bevált. Szánni se tudom ezeket a turbómagyarokat akik verik a mellüket, hogy milyen nagy magyarok meg felsőbbrendűek, de egy retkes cigánytól összeszarják magukat és utána siránkoznak mindenhol. Nem siránkozni kell b@zdmeg. Lehet leszavazni.
14/15 anonim válasza:
Nem mernék szólni, még a végén megölnek, jobb esetben is csak megszurkálnak, megvernek, betörnek, mindenki képzeljen ide, amit akar...
22/L
15/15 intrepid válasza:
Laktam olyan utcában, ahova rendőr 15 évig be sem jött, mert nem volt muszáj. Beköltözött két pereputty, azóta a kommandósok is voltak már az utcában. Náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!