Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tetszik ez az Anyák napi...

Hogy tetszik ez az Anyák napi műsorösszeállítás?

Figyelt kérdés

Most csak így gyorsan leírom a a menetét, a versekkel, dalokkal+köszöntővel együtt is elküldöm, ha kell valakinek!

1. Köszöntő

2. Versek

3. Dal

4. Versek

5. Tánc

6. Versek

7. Dal

8. Versek

Mit lehetne még hozzátenni?

(Ezt csak úgy unalomból állítottam össze, nem bírtam már magammal mit kezdeni :D)

2009. ápr. 24. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem szép lesz.Csak arra figyelj,hogy a versek passzoljanak egymás után.:)

Jelenetet tehetsz még bele:P pl.:két család(anya-apa,gyerekek kb. 3-4családonként.) és bemutatni,hogy ünnepli a két család az anyáknapját.A gazdag család elhalmozza az anyát ajándékokkal,a szegény család,pedig egy csokit vesz az anyának és verseket mondanak.:D

2009. ápr. 24. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezzel pont semmit nem mondtál el. Milyen vers, milyen dal, milyen tánc?

Amúgy tök mindegy, hogy mit csinálsz, ha így indulsz ki, sablonos lesz.

2009. ápr. 25. 01:15
 3/4 anonim ***** válasza:
nagymamás vers van benne? Az ne maradjon ki. Gondolom óvodai, vagy iskolai műsor lesz. Általában nagyik is szoktak lenni. Halk zene ajándékátadásra :) gondolom kis meglepi is van az anyukáknak, amit a gyerkőc készít. Azt pedig jó zenei aláfestéssel odaadni.
2009. ápr. 25. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
semmilyen rendezvény nem lesz, ezt csak unalmamban állítottam össze :D
2009. máj. 2. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!