Csak én látom így? Vagy ti is?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy egyre több az irigy ember, de az élet bármely területén. Dehogy vegyünk csak egy egyszerű példát! 4, 6 vili ből kibámuló emberek mikor valaki egy nagyon jó autóban ül. ma is hallom, hogy két fiatal azt beszélik, hogy biztos nem rendes úton kereste a pénzt. egyáltalán mi köze van másnak valaki más pénztárcájában "turkálni"??? Miért nem hajtja mindenki a maga a dolgát, és miért töltenek bizonyos emberek egyre több időt azzal, hogy másnak mije van?!2011. szept. 19. 15:55
1/3 anonim válasza:
Nincs jobb dolguk. De azért a jó kocsikat én is megnézem, meg a szép házakat/villákat.
2/3 anonim válasza:
Addig örüljünk,amíg csak ilyen problémáink vannak,hogy jaj de jól néz ki más autója :) Komolyan ez legyen a legnagyobb baj!
3/3 anonim válasza:
Engem zavar az aki tisztességtelen módon jutott pénzhez.
Az előtt viszont le a kalappal aki kitartó munkával jutott pénzhez. Ebből van a kevés Magyarországon.
Akinek Audi Q7-ese van 30 évesen az miből tudta megkeresni rá a pénzt?
Az már más ha valaki 45-50 évesen tud magának venni egy ilyen autót mert azért 30-35 év munkával a háta mögött lehet sikeres ember, de aki max 10 éve dolgozik az kétlem hogy el tud jutni ennyi idő alatt olyan szintre hogy meg tud venni egy luxusautót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!