Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell egy 26 éves srácnak...

Miért kell egy 26 éves srácnak ilyen hirtelen meghalnia?

Figyelt kérdés

26 éves. Látszólag teljesen egészséges, soha semmi gondot nem találtak nála az orvosok sem. Szívesen sportolt. Vidám, okos, mindenki szerette. Barátnőjével két éve együtt voltak és imádták egymást, eljegyzésre készült. Egy nap ment haza munkából, barátnője otthon várja, vacsorával lepte meg, arra gondol milyen szép lesz az este és a következő napok. Erre csak a hírt kapja. Összeesett. Infarktus. 26 évesen. Három hete történt. MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?

Van igazság ezen a földön? Ha létezik egy olyan erő, ami igazságot szolgáltat, jóságos, akkor ez hogy a fenébe történhetett meg? Ha a természet annyi csodálatos dolgot képes létrehozni, akkor miért tud ennyire ocsmány és undorító lenni? Miért nem lehet normális orvosi vizsgálatokat elvégezni, amelyeken kiderülni ha egy 26 évesnek ekkora baj van a szívével? Túl lehet ezen jutni egyáltalán??

2011. szept. 18. 11:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy idős nyugdíjba menő tanárnő fia halt meg 19 évesen. Frissen érettségizett és épp egy sakkversenyre indult. A sofőrnek meg kellett volna adnia az elsőbbséget, de nem tette és beléjük rihant egy szabályosan közlekedő autó. A sofőrnek természetesen nem lett komolyabb baja... Nem is volt másik gyereke a párnak.

:-(

2011. szept. 18. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

ha létezik is isten,akkor egy gusztustalan retek ..én szivesen leköptem volna már egy párszor életem a mi "jóságos" istenünket:)

Miért kell? na ez az..erre sajnos nem fogsz választ kapni!Nagyon sok erőt és kitartást kivánok neked.Idővel enyhülni fog a fájdalmad,de eltűnni soha.Részvétem.

2011. szept. 18. 11:50
 13/15 anonim válasza:
57%
Isten lehet ,hogy egy új feladatot adott neki azért kellett el mennie.
2011. szept. 18. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés feldobta a napomat. :)
2013. febr. 8. 19:14
 15/15 Shadow087 válasza:
Az összes nagytudásúnak üzenem, aki szidja Istent. Nagyon nehéz kitalálni, hogy most miért nincsen igazság. Azért, mert most az ördög van hatalmon!!!! Ezért van az, hogy akik a pénzt hajszolják, akik szemétládák, azoké a mostani világ. De Armageddon után minden más lesz. A jó emberek örök életet kapnak, a rosszak pedig az örök pokol tüzén égést kapják. Ezek után mindenki gondolkodjon el, hogy miként éli az életét. A próféciák nagy része már beteljesült!!!!
2013. jún. 27. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!