Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ostoba emberek! Miért szokta...

Ostoba emberek! Miért szokta (to) k okoskodni, ha eleve tudjá (to) k hogy hülyeségről beszéln (/t) ek?

Figyelt kérdés

Vagy ahhoz is túl ostobák (vagytok) hogy ezt belássá(to)k?

Akinek inge, magára veszi.

Vagy lehet linkelni olyan kérdéseket, ahol az emberek félrebeszélnek, hülyeségeket mondanak, kötekednek, "csak me azé különben is kussojjá".

Kicsit unom már hogy 10 válaszból 1 használható, és a többség akkor is kötekedik, okoskodik.

2011. szept. 15. 21:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"természetesen a valóságban nem lehet fórumjellegű kérdéseket nyitni, és sajnos ha fárasztanak, és ki akarom őket kapcsolni, azt bünteti a törvény..."

Az a baj, hogy téged előbb kapcsolnának ki (többen vannak :D) M

Egyébként csak azért nem értek veled egyet mert ennyi erővel mindenki ki akarhatja "kapcsolni" a másikat. Ha meg annyival rátermettebb vagy a többinél akkor keress olyan melóhelyet ahol tudósokkal/értelmiségiekkel lehetsz egy helyen.

2011. szept. 16. 21:21
 12/21 anonim ***** válasza:

"esetleg a te pofád, nekem arcom van. milyenekkel? hogy kimondom hogy ostobák és rosszindulatúak, majd bizonyítják is? :) "

Amúgy igen, ez általában így szokott lenni ezeknél az embereknél. Tapasztalat.

2011. szept. 16. 21:24
 13/21 A kérdező kommentje:

az biztos hogy többen vannak

ez nem így működik, hogy az ember havonta váltogatja az iskolát vagy a munkahelyét, ha kényszerűn össze van zárva idiótákkal. tegyük fel elvégzel 5 év alatt egy mesterképzést, és bekerülsz "diplomás" emberek közé, akik 3 nyelvtudással meg 2 diplomával ontják magukból a hülyeséget

2011. szept. 16. 21:27
 14/21 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, de ezzel szerintem kár foglalkozni. A vicces az egészben az, hogy még az elmegyógyintézetekben is van ransgor hülyék és még hülyébbek között. Kit okosabbnak kit butábbnak tartanak..

Tolsztoj idézetével értek egyet egyébként. Ő azt mondja, hogy "tévesen ítéjük meg az embereket okosnak, vagy ostobának. Mert az ember, miképp a folyó is, hol tágabb mederben folyik, hol keskenyebben". Ez valami olyasmit jelent, hogy az ember hol butábban hol okosabban cselekszik. Attól függ.

Igazából szerintem ostobaság ezzel foglalkozni :/:D Ami azért vicces a kérdésed miatt.

2011. szept. 16. 21:38
 15/21 A kérdező kommentje:

abban nincs semmi téves ha az ember fárasztó hülyeségeket csinál/mond felőlem lehet 6diplomás is akkor

persze ennyi erővel bármivel is ostobaság foglalkozni.

szerintem azért nem ostobaság az ostobasággal foglalkozni, mert a hülye emberek teszik rosszabbá az életet a földön. elhiszem, hogy lehet boldog életet élni 100 évekig a hegyek tetején, de egyszer téged is utolér egy hülye ember és tönkreteszi az életed. én meg nem szeretek szemethunyni a dolgok fölött

2011. szept. 17. 06:24
 16/21 anonim ***** válasza:
A kérdező kommentjeiből egyértelmű rosszindulat derül ki. Aki ennyi "idiótát" lát maga körül, az egyértelműen rosszindulatú.
2011. szept. 17. 08:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Egy hülye ember hogyan tudná tönkretenni az életem? Ahhoz rosszindulat is kell, primitív rosszindulatú emberek meg vannak. Vannak eszes és rosszindulatú emberek ők legalább annyira károsok. De maga az iditozizmus nem tesz rosszabbá semmit szerintem, sőt, segít elviselni az egyébként egyhangú-unalmas hétköznapokat.

Amúgy ki így - ki úgy éli az életét. Sokan sokféleképpen, más-más helyről merítve a "bölcsességet". A maga módján mindenkinek igaza van. Még az olyan primitív embereknek is akik bszgattak engem (és másokat is) általánosban. Mindenki kompenzál.

2011. szept. 17. 15:26
 18/21 A kérdező kommentje:

08:58

ha virágnyelven mondom, elég álszent leszek hogy kimondhassam?

kíváncsi vagyok te hogyan lennél "jóindulatú" azokkal, akik napi 6-8-12 órában teszik elviselhetetlenné a napod.

15:26

igaz, önmagában a hülyeség nem feltétlenül destruktív, de sajnos hiába a jószándék, ha a tettekkel az ellenkezőjét okozza

ez is igaz, az okos rosszindulatú emberek is veszélyesek

az meg egyéni ízlés kérdése, kinek mi teszi elviselhetőbbé a napját

mindenkinek igaza van - a maga világában. és létezik a rózsaszín repülő víziló is. de ettől még mindannyian tudjuk hogy ez nem igaz :) súrolja a közhely határát

2011. szept. 17. 17:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Az már az egyéntől függ, hogy zavarja e, ha valaki hisz a rózsaszín repülő víziló-ban. Engem mondjuk hidegen hagy. Felőlem abban hisz mindenki amiben csak akar. Objektív igazságokat meg inkább nem határozok meg, nem dolgom...szóval én toleráns vagyok mindennemű mássággal szemben, ha valaki meleg akkor az, ha hisz az ezotériában akkor hisz, ha a spagettiszörnyben hisz akkor abban. Engem pl egyáltalán nem érdekel sem az ezotéria, sem a spagettiszörny, de akit érdekel hát annak hajrá.

Egyébként hol dolgozol?

2011. szept. 17. 17:59
 20/21 A kérdező kommentje:

kicsit érthetőbbé teszem: hiszek a rózsaszín repülő vízilóban, aki azt mondja hogy vágjam le a barna hajúak fejét.

addig én is toleráns vagyok, ameddig megmarad a fejében, de vannak dolgok, amiknek határa van nálam. a homoszexualitás sem egyenlő az utcán való vonaglással meg felvonulással, a kereszténység sem a "boszorkányégetéssel".

szerintem álszentség azt állítani hogy valaki végtelenül toleráns

2011. szept. 18. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!