Melyik Magyarország legszebb települése?
Figyelt kérdés
Ha lehet szempontot is írj, esetleg van erről valamilyen felmérés?2011. szept. 14. 20:01
14/17 anonim válasza:
Volt pár éve, hogy tápiógyörgye volt az európa 2. legvirágosabb települése
15/17 anonim válasza:
Nekem Egerszalók és Eger. Előbbi a fürdője miatt, utóbbi pedig amit előző válaszban említettek. :)
16/17 Lőrinc Kőrösi válasza:
Ahol már jártam: Eger, Szentendre, Debrecen, Szeged, Székesfehérvár, Kecskemét, Budapest egyes részei nagyon szépek.
Ahol még nem jártam: Pécs, Sopron, Győr, Szekszárd, Tolna, Kaposvár, Tihany nagyon szépek lehetnek.
Nyíregyházáról nem tudok különösebb véleményt alkotni, mivel csak az állatkert és a Sóstó környéken voltam.
Miskolcról nem hallottam túl jókat (csak az egyetemvárosban voltam), de szerintem nem lehet olyan szörnyű.
Az ilyen ipar városok mint Tatabánya, Dunaújváros, Salgótarján, Ózd mind nagyon rondák.
17/17 Lőrinc Kőrösi válasza:
Persze biztos van amit még kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!