Ön emlékszik rá, hogy mit csinált 2001. szeptember 11-én?
nagyjából
Már suli volt,hétköznap.
Délelőtt suliban voltam,délután otthon,gimis voltam még.
Mikor hazaértem,már hiradó ment,azt néztük egész délután és este anyámmal.
2001. szeptember 11.-én hazajöttem a suliból, leültem leckét írni, közben szokásosan ment a TV a kedvenc sorozataimmal (bírósági műsorok a német RTL-en. Hát igen. :P) --> ott láttam, hogy megszakították a műsort, és New York-ot mutatták. Akkor még, ha jól emlékszem, mindkét torony állt... illetve az egyik biztosan, a másikat nem tudom pontosan.
Felhívtam apukámat, aki épp dolgozott, hogy nézzék a TV-t, hallgassák a rádiót az irodában. A magyar adókon akkor még nem ment semmi, csak rá úgy 20-25 percre talán.
Rémisztő volt látni az egészet. :(
Sőt, ha nem tévedek, a második gép becsapódását már egyenesben láthattuk...
Na, most látom, hogy milyen ellentmondásosat írtam. :P
Természetesen mindkét torony állt még, hogyha láttuk a második becsapódást.
Bocsánat, elég rég volt már, de most, hogy belegondoltam, kezdenek visszajönni az emlékek.
És igen, olyan délután 3-4 között kellett lennie, mert 3-tól ment nálam mindig a TV.
Csak azt nem tudom, hogy rögtön, mikor bekapcsoltam, ezt mutatták-e már, vagy még láttam a műsort egy ideig, és utána szakították meg... Ezt már tényleg nem tudom.
De hátborzongató volt az egész... És a további hírek is.
Utána már persze mindenki a TV-t nézte gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!