Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyaroknál genetikai hiba...

A magyaroknál genetikai hiba a bunkóság, rosszindulat, vagy mitől van?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 10:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Azért az erős ferdítés, hogy ráfogjuk a világháborúra meg a 20. század egyéb nyalánkságaira.

Az a helyzet, hogy a magyarokról évszázadokkal korábban is ilyen feljegyzések készültek, mind magyar, mind külföldi írók, utazók tollából. Pedig akkor még nem volt mögöttük a 20. század!

2011. szept. 9. 11:29
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

11:29

A győztesek nem csak az elmúlt 100 év történelmét írták át. A legelejétől fogva tele van hazugságokkal, minthogy a ,,magyar nép mindig is széthúzott, s ezért érte annyi csapás". Ha volt is ilyen széthúzás, akkor annak ugyanazok voltak az okai, mint most. Viszont nem volt jellemző erre a népre. Inkább az, hogy vendégszerető, mindenkit képes volt befogadni, ha az beilleszkedett és így tovább. Tehát ez az egész egy magyarellenes propaganda, a lényeg, hogy kiirtsák az emberekből a hazaszeretet és megosszák a népet (mert mint tudjuk, az egységben az erő, és odafent ezt nagyon nem szeretnék).

2011. szept. 9. 11:41
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

> A kérdező kommentje:

Kertész Ákos azt mondta, hogy genetikusan alattvaló a magyar nép. Én meg azt kérdeztem, h mitől ennyire bunkók? Komolyan, ennyire nem tudtok szöveget értelmezni?

Szánalmas visszakozás. Nem sikerült a provokáció, kaftános ?

2011. szept. 9. 11:59
 14/19 anonim ***** válasza:
11:41 most konkrétan kire gondolsz? És mit írtak át? És hogy?
2011. szept. 9. 12:03
 15/19 A kérdező kommentje:

"Szánalmas visszakozás. Nem sikerült a provokáció, kaftános ?"

Az, persze. Leírtam, miért nincs értelme annak, ami írtál,erre meg azt válaszolod,h szánalmas. Hú, micsoda érv:) Semmi baj, te egy gyengébb képességű versenyző vagy, akinek gondjai vannak a szövegértéssel és az érveléssel. Butuska, olvasd még egyszer amit Kertész Ákos írt, és utána azt, amit én. Szted ugyanaz? Nem. Akkor meg mit irkálsz hülyeségeket?

2011. szept. 9. 12:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A győztesek, akik most is irányítanak. Akik szerint a magyar ,,genetikusan alattvaló" nép. Nézz szét a világban, s megtalálod az igazságot (mellőzd a médiát és a ,,történelemkönyveket"... kutass a tiltott gyümölcsök között).

(ilyesmikre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE )

2011. szept. 9. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, csak a magyarokat felbasszák az olyan magyarok akik rossz tapasztalataikat kivetítik a magyar népre, és a saját hazájukat és a magyar embereket pocskondiázzák. Tudod ilyen láncreakció.
2011. szept. 9. 13:52
 18/19 anonim ***** válasza:

ezt a számod neked küldöm, remélem tetszeni fog:

http://www.youtube.com/watch?v=ehsHDR4YfuE&feature=related

2011. szept. 9. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem közrejátszhatsz a genetika is. Mással egyszerűen nem magyarázható, hogy ennyire egy bunkó, fölényeskedő, fejlődésre képtelen buta nép a magyar.

13 éve szétlopja Orbán az országot, de emberek többségét egyáltalán nem zavarja.

2023. márc. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!