Mostanában milyenek az ovis ballagások?
Régen voltam ovis :D, nem emlékszem már, hogy hogy működik, a lányom meg az idén ballag.
Ilyenkor szokás virágot venni a kis ballagónak, meg ajándékot? Esetleg kisebb bulit is szoktak tartani, vagy csak elballag, hazamegyünk, és kész? :)
Szerintem nem kell túlzásokba esni. Elballag és kész.
Az én kisfiamén biztos nem lesz semmi extra. Eleve az oviban nincs ballagás. Csak aznap kis bulit rendeznek azoknak akik iskolába mennek: lufikkal meg sütivel és kész. Mi szülők ott sem vagyunk. De nem is kell.
Csak lassan már aranyláncot, meg gyűrűt vesznek az ovisnak is a "ballagásra" mintha az valami teljesítmény, vagy érdem lenne..
Igen , a mi időnkben is volt 30 éve ovodásbúcsúztató, de korántsem ilyen felhajtással. A kisebb gyerekek búcsúztatták a leendő iskolásokat, de ezt nevetséges ballagásnak titulálni.
De hát most ez a divat
Nem tudom máshol hogy volt, de nálunk ballagásnak hívták. Arra emlékszem is, hogy a húgom kapott virágot, persze ezen kívül nem volt semmi extra.
Én csak annyit kérdeztem, hogy mostanában van valami változás, vagy még mindig ennyi a szokás, de úgy látom egyesek itt azt hiszik, hogy én fergeteges bulit akarok szervezni, és milliós ajándékot adni a lányomnak, pedig ez egyáltalán nem igaz, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!