Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a magyarorsz...

Mi a véleményetek a magyarországi cigányproblémától?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 05:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

08:33

ha szerinted nincs cigányprobléma, akkor ez mi?

http://www.youtube.com/watch?v=ePmxs8Dk_S0&feature=channel_v..

2011. szept. 6. 09:32
 12/15 anonim ***** válasza:
41%

Azért ebben erős csúsztatások és valótlanságok vannak.

"vidéken az emberek rettegésben élnek"

"magyar nem bántalmazott cigányt csak mert cigány" - aha persze

Ne olyanokkal érveljünk már, ami csípőből cáfolható.

2011. szept. 6. 09:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Zaklatás? Sajnállak. Biztosan hidegen hagy, hogy Hétesen meggyilkolták az utolsó magyart, egy 92 éves nénit ( http://www.youtube.com/watch?v=20z-W86ie2k ). És ez nem egyedi eset, máshol megerőszakolták és feldarabolták az idős asszonyokat. Nincs felnagyítva semmi. Valahol nem érzékelhető annyira ez a probléma (ne higgyék ezen helyeken élő magyarok, hogy őket nem éri el ez a baj), de nagyon sok helyen igen. Ha pedig egy magyar embert ez hidegen hagy, hát arra nem találok szavakat.

http://www.youtube.com/user/barikadfilm

Nincs felnagyítva semmi.

Üdv borsodból.

2011. szept. 6. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

*titeket nem ér el ez a baj

És igen, vidéken rettegésben élnek a magyarok. Már ezelőtt 10 évvel is volt rá példa, hogy engem megvertek vagy leköptek minden ok nélkül (iskolába mindennapos voltak a hasonló esetek). Azóta csak durvább lett a helyzet.

Nekem ne mondja senki, hogy fel van nagyítva.

2011. szept. 6. 09:59
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Hát az első amit mondani szeretnék, hogy a jogban hivatalosan van ilyen, hogy : cigánybűnözés. Úgy gondolom ez jelent valamit.

Annyit sírnak itt az egyenjogúságért meg miegymásért, ha tényleg egyenjogúság lenne, nem kapnának segélyt és nem volna kinyalva a s$ggük, úgyhogy sírjanak csak tovább, csak hiányozni fog az a semmiből jött pénz.

Piszkos nekik a munka, az az igazság. Minden más normális ember képes iskolába járni, dolgozni, ezek meg csak nyávognak, bűnöznek, lopnak, csalnak, hazudnak. Undorodom tőlük.

Egyik évben volt ez az ügy, egy öreg bácsitól mindig loptak a cigányok, mert a bácsinak volt egy kis kertje, ahol mindenféle haszonnövényt termesztett és ezek az ingyenélők rendszeresen jártak lopni. A bácsi megunta és villanypásztort szerelt fel, amely figyelmeztetőleg jól megb@szta a söpredékeket, erre beperelték a bácsit testi sértésért. A bíró a cigányoknak adott igazat... Amikor ezt a cikket olvastam egy újságban, elképesztően felháborodtam, és nem értem, hogy az állam ,hogy képes ezeket támogatni. Fel nem foghatom...

Ma is érdekes dolog történt velem: egy bevásárlóközpontba bejött egy cigányasszony a fiával. A gyerek -talán mondanom sem kell- összevissza kiabált, hisztizett, mindent megfogdosott majd odajött hozzám és fogdosta a táskámat. Nem figyelek oda, simán kizsebel. A srác nem volt több 5 évesnél... ezeket erre "nevelik".

Nem cigányprobléma van, hanem probléma van a cigányokkal! Kész, pont. Vonatkozzanak ugyanazok a törvények rájuk, mint ránk, emberekre, és meg tudják mi az az élet. Lusta népség.

Annyit még leírnék, hogy nekem volt egy ismerősöm, aki nem mellesleg cigány viszont azon kevesek közé tartozik, aki tanulni, művelődni kívánt, és nagyon jó gimnázium nagyon jó szakára járt, ahol is kitűnő tanulóként végzett... tehát a képességeik mégis csak megvannak, de hát nemakarásnak nyögés a vége!

2011. szept. 6. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!