Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vajon miért nem bírnak mikor...

Vajon miért nem bírnak mikor jól eltudok velük beszélgetni?

Figyelt kérdés
Osztálytársaimról van szó!Hát anno kiközösített voltam most már csak így egyedül vagyok de tudok velük beszélgetni és szoktam is bár nem minddel és suliban ritkán inkább buszmegállóban chaten egy-kettővel!A természetemmel nincs bajuk de mégsem bírnak!Bárki jobb az osztályból mint én!Nem jó ha mellém kell ülni v velem egy csapatba lenni ilyenek jó nyilván az osztály régebb óta jön ki jól egymással ez érthető de h nem is bírnak!?Azokután h jól elbeszélgetünk!?Sokszor inkább úgy néz ki h az a néhány ember akről szó van csak mutatja a többiek elött h nem bír.Vagy még azt tudom elképzelni h nem bír mert nem ismer de más ötletem nincs!Tényleg vannak olyanok akikkel még első éven amikor idekerültem akkor is megvolt már ez!De semmi eredmény nem lett az osztály elött játszák az eszük!Azonfelül a többiekkel is ha normálisan közelítenek normális vagyok valaki érti ezt?Miért lehet?Így nem tudtam volna semmit csinálni h beilleszkedjek!Bár nem is nagyon tettem "csak" ennyit!
2011. szept. 5. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnállak nem lehet könnyű :S Eléggé leszívja az ember erejét, ha ilyen közösségbe ül minden nap. Nem akarok bunkó lenni, de azért gondold át: nem lehet, hogy a küldőddel van valami gondjuk? ( Nem kell feltétlen rondának lenned, ha kissé ritkán mosol hajat, vagy öltözködéssel nagyon kilógsz, már az is taszíthat másokat) Sajna ilyen felszínes a világ...

Amúgy meg akikkel amúgy beszélgetsz néha, bátran menj oda az osztályban is. Hátha megszoknak, és befogad a többi is. Persze akikkel erős ellenállásba ütközöl, ott ne erőltesd. Ne keseredj el, nem hinném ,hogy minden társaságba így járnál. Mindenki megtalálja előbb utóbb azokat akikkel jól kijön, csak ezek nem biztos, hogy az osztálytársai....

sok sikert! :)

2011. szept. 5. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nos de anno a külsőmmel volt gond mert elég zsíros volt a hajam és olajos,pattanásos a bőröm meg hát nem tudtam jól öltözködni!De most már jó a hajam a bőröm is szép és divatosan öltözök tehát ez már kilőve!Én szerintem amúgy az is baj lehet h ők már így megszokták ezt és sosem a természtemmel volt a baj hanem h cikis voltam!Most is így érzem.Am nem is lenne baj ha lennének barátaim de így!Néha nagyon másnak gondolom magam mint a többi ember emiatt mert hatosztályosba mentem és már így van 5. éve idén van az ötödik.Néha olyan mintha nem is ebbe a világba való lennék!Amúgy ezen a sulin kívül más közösségnek nem volt velem baja de az a legrosszabb amikor gondolkododk ezen néha úgy érzem sosem fog ez a helyzet megváltozni!De rajtam kívül volt még két kiközösített hát őket jobban befogadták de jobban szivatták is mindkettő idén ment el én meg már érettségi elött nem akartam sulit váltani amúgyse lett volna jobb mert ha a mostani osztálytársaimból kiindulok nem fogadják be az újgyerekeket meg sok macera lett volna!
2011. szept. 5. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
kísértetiesen hasonlít a helyzeted valakiéra akit ismerek... Szerintem idő kell az osztálytársaidnak. Gyanítom, hogy az utolsó évben már a nagy részük nem fog mást gondolni rólad mint eddig. De azért párnál próbálozhatsz! Amúgy meg gondolj a jövőre, tanulj stb. ezek szerint már eddig is jó úton haladsz. Csak így tovább! Aztán új emberek, új helyzetek, majd segít...
2011. szept. 5. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nekem nagyon rossz bemenni suliba nap mint nap. alig szól hozzám vki, egyedül ülök az órákon. külsőmmel nincs gond, visszahúzódó,csendes,érzékeny tipus vagyok.

18/l

2011. szept. 6. 21:49
 5/5 A kérdező kommentje:
na sorstárs és csak pár hónappal vagy idősebb mint én januárba töltöm a 18-at!
2011. szept. 6. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!