Miért hanyagol el minden barátnőm?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm sem ér rá velem beszélni. Most is felhívtam 2-őt de az egyiknek dolga volt, a másik pedig megy valahova én mondtam neki, hogy visszahívom később de nem. Már nem is akarnak velem beszélni :( Úgy érzem, hogy már nem is számítok nekik. Mindenki olyan messze van és senkivel sem tudok beszélni, ma egész nap unatkoztam de őket szerintem nem is érdekelné.2011. szept. 4. 19:32
1/2 anonim válasza:
Én is sokszor vagyok vele így!! Inkább tanulj mikor unatkozol, én is ezt csinálom. Sokszor érzem én is, hogy elhanyagolnak, meg senkinek se számítok. Ez nyilván nem így van, csak mi vagyunk túl pesszimisták, vagy most épp ők vannak ilyen elfoglalt élethelyzetben. Majd te is leszel, meglátod, akkor neked neked sem fognak ők olyan gyakran eszedbe jutni. Nem önzőségből, csak egyszerűen kevesebb időd lesz.
2/2 anonim válasza:
Azért jó lenne, ha az érzelmek leírása mellé valami tényt is írnál hogy wtf van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!