Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Hova fajul...

Mit szóltok ehhez? Hova fajul a világ?!

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 4. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Hova fajul a világ?! Országokat végigerőszakoló, mindenkit halomra ölő, falukat felperzselő, kora középkori, fosztogató barbár hordákhoz képest ez semmi.
2011. szept. 4. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem elég "haláltábor" egy ilyen iskolai közösség?!!!

Mellesleg a 20-ik század valóban bizonyított kegyetlenségből, de ezen is túltesz már az ember. Akkor a háború csataterein és a lágereken kívül, máshol nem volt jellemző ez a szellem, ma már szinte mindenhol jellemző.

2011. szept. 4. 19:54
 13/15 anonim válasza:
100%
Sajnos ilyen az ember. Benne van a kegyetlenség elég csak "előhúznia" valakinek belőlünk. Én ugyan soha nem bántottam senkit, de sajnos megteszik mások is helyettem. Csak azt sajnálom, hogy ennyire elbsszák egymás életét ezek a tudatlan tizenéves majmok.
2011. szept. 4. 20:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
a gyerekek sokszor sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni egymással mint a felnőtt emberek...(valahol ezt egyszer hallottam, és tényleg így is van)
2011. szept. 5. 00:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a mi állatfajunknál teljesen hétköznapi dolog. Nálunk is előfordult, először óvodában (ott csak játéknak tűnt, aztán elvitték a lányt másik oviba) majd 4.-5. osztály tájékán, hogy vertek egy lányt. Azt leszámítva, hogy kicsit fura módon akart barátkozni és kissé megsértődött, ha ez nem sikerült, semmi bűne nem volt. Jah és tetszett a vezérhímnek... ez kb elég, hogy valaki közellenség legyen a suliban. A tanároknak kéne kezelni a helyzetet, a diákok még nem tudják mit csinálnak. Nem tudják, hogy a hallgatólagos beleegyezés is ugyanolyan bűn. Hiába csak ketten-hárman merték megütni... ennél sokkal többem kezdték tényleg utálni, vagy aki szimpatizált vele, és sajnálta az is csak titkon. Ez egy létező jelenség, biztos készült róla rendes tudományos tanulmány.

Ritkán végződik így, de a helyzet nagyon is gyakori.

2011. szept. 5. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!