Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha...

Mi a véleményed arról, ha közösségi oldalon olyat látsz, hogy Jancsi és Juliska kapcsolatban, másnap egyedülálló, harmadnap újra kapcsolatban, és így tovább?

Figyelt kérdés
Nekem több ismerősöm is ezt csinálja facebookon, és még heves szóváltásokat is kiírkálnak egymás üzenőfalára. Nem 15 évesekről, hanem 20 felettiekről van szó. Tudom, hogy nem kell velük foglalkozni, van, akit letiltottam, hogy ne lássam ezeket, de már annyian csinálják... Nektek is vannak ilyen ismerőseitek?
2011. aug. 30. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Röhögök, mást nem tudok tenni.

Menőznek, hogy jaj, "1 napja együtt vagyunk a cejelmemmel", erre egyszer kiírtam: "én meg 5 éve", hú, de kaptam hideget-meleget. :D

2011. aug. 30. 20:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Hagyjátok már ezt a "megválogatom, kit jelölök vissza" dumát, mondom, hogy nem idegenekről van szó, hanem volt osztálytársaimról, akiket már rég visszajelöltem.
2011. aug. 30. 22:25
 13/13 A kérdező kommentje:
11:26 Te is tudsz ám tanácsot adni "ha nem bírod az embereket ne látogass közösségi oldalakat" :D Azta...
2011. aug. 30. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!