Odaadtam nekik a vasat ,mert körülbelül 0 ba jöttem volna ki ha én viszem el és adom le+kinlódtam is volna vele. Futóbérlés üzemanyag lehet nem hozta volna vissza költségeket se.
Faccául összeszedték és elvitték kézikocsival. Nem is ezzel van a gond hanem van az udvaromba egy műszakitlan autó meg egy sittkupac. Na itt van a gubanc.
Két hete minden áldott nap valami cigány felkeres és általába a legszebb álmomból cengetnek fel ,hogy kihordja a sittkupacot tőlem occsóért. De a vége mindig az hogy a kocsiért is kiviszi!(adjam már nekik a kocsit) Én meg nem adom a kocsit ,mert nagyon jó állapotba van és egy ritka veterán autó.Siheder koromban az összes pénzem bele költöttem. Az egy dolog hogy nincs rajta rendszám de a nevemen van meg minden.De nem ez a lényeg... Az a lényeg hogy már unom azt hogy minden nap egy hülye cigány felver álmomból hogy kiakarja tőlem hordani a törmeléket. De szerintem már az egész környék ide járkál ahonnan a 2bádogos cigánygyerek származik. Már nagyon pipa vagyok ,mert ennyire értetlen embereket nem sűrűn találkozok. És mikor elküldöm őket hogy már nem aktuális ők vannak felháborodva mintha én hívtam volna őket! Mit lehet velük csinálni? Miért ilyen értetlenek??!
2011. aug. 29. 10:17
1/6 WorfHadnagy válasza:
Az ilyenek erőszakosak. Kb. olyanok, mint a ferengik... Ahol hasznot remélnek, ott zaklatáshoz, eseteg durvább módszerekhez folyamodnak. (Nem egy öregasszonyt vertek halálra 2-3000 Ft-ért). Ha minden igaz, a nagyobb testű kutyáktól általában félnek, szerezz be egyet!
2011. aug. 29. 10:32
2/6 anonim válasza:
Nagytestű kutya, fa testápoló, gépjármű-átvizsgáló tükör nyele /lánykori nevén vipera/, esetleg, ha maradt egy nagyobb vasdarab.
2011. aug. 29. 10:40
3/6 anonim válasza:
ha teheted költözz el vagy rakj ki egy táblát hogy ,,semmi nem,, eladó vagy hogy ,,nem adok el semmit,,
2011. aug. 29. 11:18
4/6 anonim válasza:
Kapcsold ki a csengőt éjszakára!
2011. aug. 29. 11:20
5/6 anonim válasza:
Kellett neked benegedni, ohgy lássa mid van így jártál majd eccer lekopnak.
2011. aug. 29. 11:21
6/6 A kérdező kommentje:
A kutya jó ötlet. Nem félek tőlük de elegem van ,hogy a nyakamra járnak. Este általában nagyon későn érek haza melóból és úgy alszok ,mint nyúl a bokorba és mikor kapcsol a mozgásérzékelő kicsattogok a kedvenc kis gumilövő 12mm es pisztolykámmal az éjjszakába hátha kapásom lett. De már 2 hete ez megy és tiszta fáradt vok nem birok a munkámra se rendesen koncentrálni. Nem vagyok bunkó ember de felváltva jönnek szép sorba ezek az egyének az ég tudja honnan,, van olyan akit életemben nem láttam. De már mikor kimegyek gondolkodok azon hogy egynek nekiugrok és széttépem. De mivel életembe nem láttam így próbálom türtőztetni magam. Az a baj hogy hiába írnám ki hogy nem eladó ezek olvasni se tudnak állítom. Elköltözni meg nem fogok a lomisok miatt! :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!