Be tudok illeszkedni így is?
Abszolút átérzem a problémád.
Én se voltam soha bulizós. A fősulis barátaim viszont azok voltak... így néha-néha elmentem velük bulizni, de amikor nem mindig sértődés lett belőle. Nem nagyon értették meg hogy nekem nem annyira jön be a bulizás.
Ettől függetlenül jóban voltunk. A vége fele úgy csináltam, hogy taliztam velük este, és mikor ők elindultak táncolni akkor én hazajöttem.
Én azt javaslom legyél nyitott és kompromisszum kész. Évente 1-2 buliba nem halsz bele de légy őszinte és állj ki az igazadért.
Ezen ne aggódj :)
Én azért nem járok a többiekkel bulizni (annyit), mert már családom van, kicsit idősebb is vagyok a többieknél. Mégis jóban vagyok a többségükkel, lyukasórában sokszor ülünk be ide-oda, meg hozzánk is fel szoktak jönni olykor, pl. filmet nézni. Nekem elég sok jó barátnőm lett, pedig aztán én nem vagyok az, aki minden buliban ott van.
A nyár, az más tészta, hiszen sokan más-más városból jönnek, nyáron mindenki hazamegy. Azokkal nyáron is szoktam találkozni, akik helyben laknak, de jöttek hozzánk pár napra olyanok is, akik picit távolabb élnek. Nem vártam, hogy ők kéretőzzenek ide :) Én hívtam el a barátnőimet, hogy szívesen látjuk őket (na jó, csak egyesével :)) a nyáron pár napra. Jöttek is szívesen :)
Tényleg nem a bulizáson múlik a dolog, ne aggódj ennyire :) Csak legyél kedves meg vidám, na meg persze nyitott, és akkor könnyű lesz ismerkedni.
És remélem nem sértelek meg, de nekem a leírtak alapján - pontosabban a fogalmazásod alapján - kicsit úgy tűnik, mintha te valami kegynek éreznéd, hogy elmész másokkal ide-oda. Ne így állj hozzá, ne azért tedd, mert te erre hajlandó vagy a kedvükért, vagy hogy befogadjanak, hanem mert jó dolog társaságban lenni, beszélgetni. Hiszen ha nem lenne jó, nem is zavarna, hogy úgy érzed, nem tudsz beilleszkedni.
Hát én se ismerek senkit a leendő csoporttársaim közül. Bár án annyival könnyebb helyzetben vagyok, hogy viszonylag közel lakom az egyetemem városához szal nyáron is át tudnék menni majd, ha addigra kialakul pár igazi barátság. Kérdés, hogy kialakul-e.
Köszönöm a válaszokat, várok még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!