Paks élhető hely?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Pakson élnek emberek. Gondolom, h az ha ők is élnek és nem halt ki az egész város.
2011. aug. 26. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szivesen laknák ott. Szivesebben mint az alföldön.
2011. aug. 26. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mit értünk élhető alatt. Munkahelyek szempontjából az ország többi részéhez képest jól áll, főleg az erőműnek köszönhetően (bár ide nem ártanak ismerősök). Maga a város nagyon gazdag és sok jó módú ember is él ott (ennek megfelelően sok sznob is). A közbiztonság is jónak mondható. Viszont az egész olyan mint egy nagyra nőtt falu, szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek elég korlátozottak. Szóval aki a pörgős életet szereti, annak biztos nem Paks az álma.
2011. aug. 26. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ott élek. Szerintem nagyon is élhető város. Ahhoz képest, hogy milyen kicsi, elég sok programot, tudnak biztosítani pl. VMK. Én nagyon szeretek itt lakni. Amúgy meg nem kell azt hinni hogy ez egy olyan város ahol már rég kihaltak az emberek az atomerőmű miatt ... itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=OvTR2BKNBMY
2012. máj. 12. 16:33
 5/6 anonim válasza:
Paks az ország egyik leggazdagabb kisvárosa. Az élet sokkal pörgősebb, mint egy hasonló kisvárosban. Jó, igaz 20:00 után kihal a főút, de azelőtt meg a forgalom a toppon van...rengeteg jómódú ember él itt, amit nem csak az erőműnek köszönhetnek. Itt szinte mindenki keresete az átlag felett van. Érdemes kipróbálni annak, aki nem vágyik túl nagy városra, azonban jól akar keresni.
2016. júl. 25. 10:46
 6/6 anonim válasza:
Pakson az emberek lehet hogy gazdagabbak pénzben számolva, de semmit sem élnek meg, Ha megnézed a térképen Paks elhelyezkedését szinte csak zsák falvak veszik körül nagy város, központi hely nincs 100 km-es körzetben, és hiába jól keres valaki ha nem tudja az életében jó dolgokra elkölteni mert távol esik minden központi helytől akkor nem sokat ér vele. Rengeteg szép nagy ház van de otthon ülők szinte mind. Itt inkább a sznob fajta van aki úgy csinál mintha az élete milyen jó lenne, mert a pénzével ezt mutatja, de 10 év alatt is kevesebbet kalandot él itt meg mint valaki nagy városban jóval kevesebb pénzből. Ha ez a város jó helyen lenne akkor kiválóan szép és élhető lenne de aki szeret kipróbálni dolgokat bármiről legyen szó az itt nagyon nem érzi jól magát.
2020. dec. 24. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!