Csokit szülinapra? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel tavaly suli év vége felé jóba lennünk. Igazából ez cssak annyit takar, hogy általában együtt mentünk suliba. SZeptember 26.-án lesz a szülinapja. Nem hiszem hogy tudja hogy tetszik nekem, bár próbáltam jeleket adni, de nem igazán lépett eddig. Tudom hogy imádja a csokit. Szerintetek milyen ötlet h szülinapjára megajándékozom egy csokival.... nagyon béna? NEm fogja tolakodásnak venni..... szerintem ő azt se tudja h mikor van az lóén szülinapom, én meg vezsek is neki valamit..... mit gondoltok?2011. aug. 24. 13:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan adj neki csokit. Ha tudod, hogy imádja, akkor nyilván örülni fog neki. :D
2/7 anonim válasza:
Szép gesztus, nyilván nem fogja visszautasítani.
4/7 anonim válasza:
A csoki nagyon általános, de mivel ő imádja.. Tudd meg melyik a kedvence, és add neki azt, biztosan értékelni fogja, és talán leesik neki, hogy figyelsz rá, és nem is véletlenül... :)
5/7 anonim válasza:
Hát ha szoktál vele beszélgetni akkor mehet .De ha csak mellette állsz a buszon és annyi van hogy köszöntök és pár szót elejtetek az elég gázos ! Főleg az a cinkes ha nem említette meg a szülinapját és akkor jön az a kérdés hogy te honnan tudod ? Én kicsit félnék a reakciójától de neked jön be nem nekem . Amúgy honnan tudod hogy nincs csaja ?
6/7 anonim válasza:
"A csoki nagyon általános, de mivel ő imádja."
Miért általános? Inkább kapjak olyan gagyi, lengyel 100 forintos táblacsokit, ami egy csepp tejet sem látott, mint egy giccses, felesleges csajos baromságot.
7/7 A kérdező kommentje:
A "Te honnan tudod hogy ma van a szülinapom?" kérdéstől én is félek....azt pedig onnan tudom, hogy nincs barátnője, mert ha lenne tuti kitenné facebook-on h kapcsolatban...most pedig nincs kint neki.....(és mielőtt mondanátok h mindenki a facbookkla van....nekem csak egy hete van, de tudom, h ő olyan h ha lenne valakije tuti megosztaná a világgal"
2011. aug. 28. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!