Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen levelet írjak a faszi...

Milyen levelet írjak a faszi autójára?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a fölöttünk lakó manusnak az autója olyan helyen áll, ahol nem kéne, mivel az nem parkoló. a füvön áll, és mégpedig nem is kis személy autó, hanem több személyes, (kb 8) és kinyúlik a járdára, és nagyon idegesítő, hogy nem tud egy normális helyre megállni. valami ötlet, hogy milyen levelet írjak neki, (névtelenül) hogy álljon el onnan az autójával, mert az nem egy pakolóhely, és sokat is büntetnének érte. meg különben a parkoló bejáratánál alig lehet elférni tőle.
2011. aug. 22. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
dobj pár tojást az autüjára, talán még rá is sül ebben a melegben :D
2011. aug. 22. 21:24
 2/9 A kérdező kommentje:
haha :D
2011. aug. 22. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Legyen szíves az autóját más módon elhelyezni, mert a járdán közlekedő embereket zavarja. Amennyiben nem tesz eleget ennek a kérésnek értesíteni fogom a közterület képviseletet (vagy mi a sz.r ennek a neve).

Szerintem az a lényeg, hogy normális hangnemben írd meg, hogy ne legyen alpári, de értsen belőle. És én úgy tudom, hogy az ilyesmit be lehet jelenteni, szóval ha nem áll el kaphat büntetést.

2011. aug. 22. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. aug. 22. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
de azért fényképezd is le
2011. aug. 22. 22:15
 6/9 A kérdező kommentje:
minek?
2011. aug. 22. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vérrel írd fel azt, amit a 2. válaszoló írt.
2011. aug. 22. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérném a gépjármű tulajdonosát , hogy következő alkalommal szabályos helyre parkoljon ,ahol nem zavar másokat, ellenkező esetben ,a járműben jelentős anyagi kár fog keletkezni.
2011. aug. 22. 22:54
 9/9 A kérdező kommentje:
aztán honnan vegyek vért?:D meg az nem is fasza XD
2011. aug. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!