Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? Megbízhatok benne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az interneten keresek angol nyelvű levelezőtársat. Valaki az előbb írt nekem. Írtam neki egy válasz e-mailt. Most azt kéri hogy küldjek képet magamról és utána beszéljek vele telefonon hogy tudja hogy tényleg az vagyok-e akinek mondom magam. Tényleg csak biztos akar lenni benne, vagy így akarja megszerezni az adataimat?

15/L, akinek írtam 16/F

2011. aug. 21. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
ebből nem fog adatokat megszerezni, jó, max a teló számod, meg egy képet.. de szerintem egy levelezéshez nagyon nincs szükség a képedre.. ha értelmesen, normálisan általános dolgokról beszélgettek levelezés kapcsán, szerintem egy idő után kiderül hogy ki gondolja komolyan az egészet..akinek más szándékai vannak, ebbe nem fektet energiát. hazudni meg telefonban is lehet..
2011. aug. 21. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs szüksége telefonszámra meg képre egy levelezőtársnak... Szerintem nem az adataid akarja megszerezni, hanem valami egészen mást, hogy úgy mondjam...:D
2011. aug. 21. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem NE küldj neki képet és NE add meg a számodat. levelezni anélkül is lehet...
2011. aug. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!