Mi a véleményetek erről? Megbízhatok benne? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az interneten keresek angol nyelvű levelezőtársat. Valaki az előbb írt nekem. Írtam neki egy válasz e-mailt. Most azt kéri hogy küldjek képet magamról és utána beszéljek vele telefonon hogy tudja hogy tényleg az vagyok-e akinek mondom magam. Tényleg csak biztos akar lenni benne, vagy így akarja megszerezni az adataimat?
15/L, akinek írtam 16/F
2011. aug. 21. 12:56
1/3 anonim válasza:
ebből nem fog adatokat megszerezni, jó, max a teló számod, meg egy képet.. de szerintem egy levelezéshez nagyon nincs szükség a képedre.. ha értelmesen, normálisan általános dolgokról beszélgettek levelezés kapcsán, szerintem egy idő után kiderül hogy ki gondolja komolyan az egészet..akinek más szándékai vannak, ebbe nem fektet energiát. hazudni meg telefonban is lehet..
2/3 anonim válasza:
Szerintem sincs szüksége telefonszámra meg képre egy levelezőtársnak... Szerintem nem az adataid akarja megszerezni, hanem valami egészen mást, hogy úgy mondjam...:D
3/3 anonim válasza:
szerintem NE küldj neki képet és NE add meg a számodat. levelezni anélkül is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!