Lány vagyok és néha társaságban böfögök, a fiúk nevetnek rajta, ez gáz?
Figyelt kérdés
Olvastam hasonló témában olyat is, hogy a fiúknak ez tetszik, ez mennyire igaz?2009. ápr. 15. 17:06
2/20 anonim válasza:
ha olyan közegben vagytok ahol lazaság a fő szempont akk nem annyira meghát fiúk közt is vagy ha jóltudom ők nem nézik ezt cikinek. de akk már abban a körben ne keress szerelmet mivel tudni fogják h iet csinálsz. :)
3/20 anonim válasza:
Szerintem a böfögés parasztság, lányoktól meg még inkább. És hogy ez kinek vicces? Óvodásokat leszámítva senkinek. Az, hogy valakinek a böfögésén nevetnek az általában olyan kínos nevetés szokott lenni, hogy azért ne maradjon reakció nélkül.
4/20 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval.Nagyon gusztustalan,és illetlen is. Ha valakinek ez tetszik, az őt magát is minősíti...
5/20 anonim válasza:
ha jó haverjaiddal vagy, sztem természetes az ilyesmi, én is szoktam, de ha idegen van a közelben, vagy olyan helyen vagy(pl étterem,színház,stb.), akkor illetlenség még a fiúktól is
6/20 anonim válasza:
wáááá :)))
pukizzál is, akkor teljes lesz a kép rólad :))
hát nekem nem jönne be....
7/20 anonim válasza:
Olyan 15 éves korig haveri társaságban biztos jópofa dolog. Nem mondom, egyszer-kétszer kicsúszik az még rendben, elmegy, de mondjuk ezen röhögni...
8/20 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal: parasztság és gusztustalan még fiútól is, nem hogy lánytól!
9/20 anonim válasza:
Szerintem is ez gusztustalan.
Nekem is van egy olyan osztálytársam, aki mindig böfög. És fullos csaj.. :O
10/20 A kérdező kommentje:
Nem ,én nem így értettem. Egyszerűen nem értem hogy álltok hozzá. Olvastam ezt a másik topicot és ha fiú lennék szerintem engem sem zavarna.
2009. ápr. 15. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!