Ha az osztálytársaimhoz képest nagyon sok mindent elértem, beszólhatok néha nekik?
Nem vagyok bunkó, de szeretném ön megvalósítani magam. Jó úton haladok nagyon. Van nyelvvizsgám, most megyek különböző tanfolyamokra( pl.: mixer), elkezdtem tanulni a spanyolt, mint második nyelv, jó sportoló vagyok., míg a többiek szívják a cigit, és isznak. Szerintem néha beszólhatok nekik, mert én már letettem az asztalra valamit, hogy megtegyem. csak nehéz, mert sose voltam bunkó.
17/f
"Tudjátok srácok, mindig voltak olyanok, akiknek rohadt nagy arca volt a semmire, és mindenkinek beszólt."
Pont azért teszi, mert tudja, hogy a semmire van nagy arca. Kompenzálni akar, hogy te is szarul érezd magad. Téged nyugtasson meg a tudat, hogy te már elértél valamit.
"Fateroméknál a fiatalon nagy link, ivós-bulizós alakokból lettek a nagy emberek, a kitűnőkből meg a kis munkahelyi csicskák."
Nem lehet, hogy a faterod csak azért mondta ezt, mert az előbbibe tartozott? Le tudod ezt valahogy ellenőrizni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!