Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gazdag vagy? Csak semmi...

Gazdag vagy? Csak semmi kotekedes vagy visszakerdezes, azt ird le, amit gondolsz.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 08:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogcsikorgatva jövünk csak ki a pénzünkből...
2009. ápr. 14. 12:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem vagyok gazdag, havi 53 ezer forintból élek a kisfiammal. Anyagi csőd.
2009. ápr. 14. 12:02
 13/20 anonim ***** válasza:
66%

mihez képest? ez nagyon relatív...

a magyar átlaghoz képest igen (120 négyzetméteres lakás, nyaraló, kocsi, számlák gond nélkül, évente 1-2 külföldi nyaralás, márkás ruhák, bulizás, tanfolyamok, magánórák)

de a magammal szembeni elvárásaimhoz képest nagyon nem és elégedett se vagyok a helyzetemmel

2009. ápr. 14. 12:25
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
Én gazdag vagyok,mert: még él az anyukám,és azzal segítem,hogy nálam lakik a 71nm-es lakásomban,aminek a rezsijébe beledöglök,de kit érdekel.Gazdag vagyok, mert van egy okos,udvarias lányom, akit még tudok segíteni,mert ő is a férjével panelban lakik (bankkölcsön+rezsi távfűtéssel..stb), gazdag vagyok,mert van -részletre- egy autóm és gazdag vagyok,mert tudtam hálapénzt fizetni annak az orvosnak,aki egy csípőprotézissel lehetőséget adott arra,hogy még futhatok az unokám után. Szóval nem érdekel a sok pénz! Soha nem volt, nincs és nem is lesz. Annyi mindig van,amennyi takaréklángon elég.
2009. ápr. 14. 13:28
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Magyar átlaghoz képest úgy gondolom, hogy nem vagyok gazdag. Se anyagilag, se máshogy. Ha viszont más országokat nézünk, pl Afrika egyes részeit, akkor nagyonis az vagyok. Szubjektív dolog.

Hiteleket elvből megpróbálom elkerülni, mert nem segítenek, csak súlyosbítanak. Havi össz bevételünk 80ezer, ebből 35 a lakás bérlet, 20 a rezsi, marad 25ezer forintom. Páromat, és magamat kell eltartanom, párom nem tud dolgozni, ezért kajára, és egyéb kiadásokra gyorsan elmegy az a 25. Hónap végén általában már csak kenyeret eszünk önmagában, vagy tojással, vagy egyéb olcsó dolgokkal. Félretenni esélyünk sincs, nyaralni még soha nem voltam, pedig erre vágyok 10 éves korom óta, kocsim nincs, ha ingyen kapnék, azt se tudnám fenntartani. Ruháinkat turkálóban vagyunk általában kénytelenek venni, vagy kínai piacon, bár ezt se gyakran tehetjük. Párom baleset miatt nem fog tudni dolgozni még legalább 4 évig, s ha velem is történik valami, akkor nem tudom, hogy mihez kezdhetnénk. Szülők nem tudnak minket támogatni...

Javulásra az elkövetkező 10 évben nem látok esélyt, inkább csak a romlást látom mindenhol. Tanulmányaimat kénytelen voltam félbeszakítani, mert nem tudtam finanszírozni.

Egy dolog az ami miatt még élek, és az a párom, szeretjük egymást, de a sorsunk igencsak megkeseríti ezt a szeretetet is.

Régen azt hittem, hogy csak azok az emberek járnak így, akik, vagy nem értenek semmihez, vagy műveletlenek, vagy sokat isznak, vagy drogoznak. Sajnos rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van. Hiába ért valamihez az ember, ha a ruhái, és megjelenése miatt nem veszik fel sehová, hiába becsületes, mert ezt nem nézi senki. Úgy veszem észre, hogy minden a szerencsén múlik, van aki szerencsés, és van aki nem. Bizakodok benne, hogy előbb-utóbb minket is elér a szerencse, addigra mi legalább majd tudjuk értékelni azt.

2009. ápr. 14. 15:54
 16/20 anonim válasza:
71%

Jól élek mindent megengedhetek magamnak , csak ahoz , hogy idáig jussak sok embert kellett eltekarítanom az utamból , theát erkölcsileg a telmplom egeréhez járok kölcsönkérni .

Nincs olyan gazdag ember aki 100% törvényesen érte el amitt elért.

2009. jún. 28. 14:44
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Igen, felső 100.000-be tartozunk
2009. aug. 14. 21:58
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
az átlagnál több pénzem van, de ettől nem érzem magam gazdagnak!
2009. dec. 29. 00:28
 19/20 anonim válasza:
41%

Apukám milliárdos,anyukám milliomos.

NEM HAZUDOM!!!

12/F

2010. ápr. 13. 21:32
 20/20 Pacaaa válasza:
9%

Annak érzem magamat ^^

13 évesen limuzinnal járok a szülinapjaimra stb. Napi 5000ft kiadunk az én edzéseimre ami mellesleg a hét minden napján van. Ezen kívül úgy mident megengedhetünk magunknak,szóval szerencsésnek érzem magamat ^^

2010. júl. 13. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!