Nem lesz már egy kicsit túl sok stand-up comedy-s előadó?
Akit bírok, azt megnézem, akit nem, azt meg elkapcsolom. Ennyi.
Szívesebben nézem ezeket az emberkéket, mint egy valóságshowt vagy egyéb hulladékot.
Bírom a műfajt. :)
Elején nagyon szerettem, most viszont már kb idegesít.
Erőltetett, süt a dumáról hogy 95%-ban kitalált, na meg ez a naponta 6426626x leadott OTP-s reklám is kicsit unalmas már...
utolsó:
ne b*zdmegolj b*zdmeg:)
Amúgy meg mondtam hogy nézem még?
Egyetértek. Szeretem a stand-up műfaját úgy összességében, de már kicsit sok az új fiú. És már a nagyok többsége sem olyan jó, mint régen. Az a baj, hogy ezt is Amerikából vettük át. (Ami igazából nem lenne baj, csak mi is tudnánk olyan jól csinálni, mint ők...). Odakint nagy hagyománya van, itthon...hát... Amikor 2008-ban elindult a Showder Klub, akkor lett felkapott az egész stand-up comedy műfaj. Akkor még nagyon jó volt. Mára sajnos a béka feneke alatt vannak. Egyfolytában káromkodnak, ismétlik magukat, lerágott csont poénokat adnak elő...a lóvé persze ömlik hozzájuk, mert sokan még mindig kíváncsiak rájuk. Amint írtam, én nagyon szeretem a műfajt, de már lemondtam róla. A régieket továbbra is szívesen nézem, de az újakat nem bírom.
Szóval igen, mára már nagyon felhígult a műfaj, a sok emberkének köszönhetően. Túl sokan vannak már. Nyugodtan lehetne redukálni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!